Ligde yenilgisi bulunmayan takımlardan olan Yeşil-Siyahlılarda hocayı istemeyenler bunu ortaya çıkıp açık, açık söylemeselerde sürekli her maçın ardından taraftarların önüne atmayı deniyor.

SÜREKLİ FIRSAT KOLLUYORLAR

Bu arada Özdemir 2-2 sone eren karşılaşma sonrası Şanlıurfaspor karşısında zaman, zaman kopmalar olsa da ortaya konan oyundan memnun olduğunu söylerken 10 kişi kalan rakipten 3 puan alamadıkları için de üzüldüğünü dile getirdi. Hocayı göndermek isteyenler ise deplasmandan gelen 1 puana rağmen eleştirmeye devam ederken ve ligin ilk haftasından beri yeni hoca arayışlarını sürdüren kulübün etkin insanları el altından Özdemir’i göndermek için ellerinden gelen tüm çabayı hala gösteriyor.

EL ALTINDAN ÇALIŞIYORLAR

TFF’den düşen ve ligde iddialı olan Şanlıurfaspor’a karşı oyunun tüm kontrolü baştan sona kadar kendilerinde olduğuna vurgu yapan Sakaryaspor Teknik Patronu Osman Özdemir git gelleri olan bir maç yaşadıklarını da belirtti. Özdemir eksik kalan rakibine karşı maçtan 3 puanla ayrılmaları gerektiğini de söyledi ve kırmızı karttan sonra hata yaptıklarını da dile getirdi. Haftalardır hocayı göndermek isteyenlerin ekmeğine ise sahada bir eksikle oynayan rakibe karşı alınan bu sonuç yağ sürmüş oldu.

Editör: TE Bilişim