Şampiyonluğu Afyon’a kaptıran bir üst lige Play-off’tan çıkmaya çalışan Sakaryaspor, Pazar günü deplasmanda Muğlaspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına moralsiz başladı. Yeşil-Siyahlı ekipte son haftalarda gelen beraberlik can sıkıyor. Başkan İsmail Gürses ve yönetimi de bu ay içinde ve Play-Off öncesi oyunculara yapması gereken yaklaşık 2 Milyonluk ödemeyi düşünüyor.

MİNİ TURNUVA YAPTILAR

12 Bingölspor maçı sonrasında iki gün izin yapan Sakaryaspor’da Muğla mesaisi önceki gün başladı dün Rüstemler tesislerinde yağmur altında yaptığı antrenmanla devam etti. Pazar günü Muğlaspor deplasmanına konuk olacak olan yeşil-siyahlı temsilcimiz çalışmalarını tek idmanla sürdürüyor. Geçen günkü idmanı Başkan İsmail Gürses ve yönetici Halit Evinde izledi, düşünceli oldukları dikkatlerden kaçmadı.

FAHRİ DE KATILDI

Rüstemler Tesisleri’nde yapılan idmanlarda geçtiğimiz hafta idmanda sakatlanan Fahri Tatan ve tüm oyuncular yerini aldı. Yeşil siyahlılar yaptıkları ısınma sonrasında 5’e ikiler ve onun ardından da iki grup halinde 4 Takımdan oluşan küçük saha ve kalelerde interval çift kale turnuva yaptılar. Sakaryaspor bugün de yapacağı tek antrenmanla eski hocası Cem Cambaz’lı Muğlaspor maçının hazırlıklarını sürdürecek. ( Özgür ARIK)

Editör: TE Bilişim