İddia eden ve kendilerini değerli görmeyen ise kulübün Boks şubesi Antrenörü Ertuğrul Akgün. Akgün bu konuyu köşesine taşıyarak Yeşil-Siyahlı kulübün başkanı İsmail Gürses ve yönetimine sitem etti, sahipsizlik ve ilgisizlikten yakındı.  Akgün yazısının bir bölümünde Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğünün kendilerine verdiği malzemelerin “ne hikmetse” diyerek voleybol takımına gittiğini vurguladı.

GÜRSES’E GÖNDERME YAPTI

Sakaryaspor’a sporcu ve Antrenör olarak tam 40 yıl hizmet verdiğini hatırlatan Antrenör Ertuğrul Akgün bir sitede çıkan köşesinde “Sayın İsmail Gürses Size hiç gelip bize malzeme lazım diye gelip istedik mi? Diyemessiniz Gelin bakın sporcularıma kendi imkanlarımızla aldığımız eşofmanlarımıza Murat sporda (Sakaryaspor Boks) yazısını yazdırdık. Demek ki menfaatsiz sevdik bu takımı. Yönetiminizden arızalı olan kondisyon merkezine bulunan eski aletleri istedik onları bile bize fazla görerek . Jimnastik branşına vermişsiniz. Ne diyeyim ki :fazla bir şey yazmak istemem Kulübüme zarar verir” diyerek manalı bir yazı yazdı.

“BİZ NE BAŞKANLAR GÖRDÜK”

Biz doğma büyüme Sakaryalı ve Sakaryaspor’luyuz diyen Akgün “her sporcuya nasip olmayan bir yaşam içinde dolu dolu şampiyonluklar ve şampiyon sporcu yetiştirmiş bulunmama rağmen Sakaryaspor kulüp bünyesinde amatör boks takımım değer taşımamış. Ben bu kulüple bütünleştim. Bu kulüpte milli oldum bu kulüpte ve milli takımda antrenörlük yapmaktayım hiçbir maddiyat gözetmeksizin çalışmalarım devam etmektedir. Edecektir de Sakaryaspor Kulübümde çok başkanlar gördüm Allah kulübümüze zeval vermesin bu gariban çocuklarımıza da sahip çıkın derim” diye bir hayli sitem yüklü yazısını köşesine taşıdı.

BAYAN VOLEYBOLA AYRICALIK

Akgün Köşesinde “Daha dün Bayan Hendek Voleybol takımı olarak müsabakalara katılırken ne olduysa oldu bayan voleybol takımı olarak Sakaryaspor kulübünde profesyonel takım olarak aktarıldı. Aktarıldı’ da Gençlik spor genel müdürlüğünden gönderilen amatör sporcuların malzemesini ne hikmetse bayan voleybol takımına verdirilmiş. Yazık be. Bayan voleybol takımın antrenöründen sporcusuna kadar her kesin kulüp bünyesinden faydalanmasına rağmen gariban çocukların mücadele ettikleri boks branşındaki çalışmalarında kullanılmak için spor il müdürlüğünden verilen malzemeler profesyonel voleybol takımına verdirilmiş” dedi.

Editör: TE Bilişim