Sakaryaspor kulübü başkanı İsmail Gürses bonservislerini almak umuduyla gittiği K. Yasir Subaşı ve Beykan Şimşek’i kiralamak için hem 100 bin TL para hem de altyapıdan 5 oyuncunun % 50’sini verdi.

5’i bir yerde Fenere gitti

Geçen sezonun şampiyonu Sakaryaspor bonservislerini almayı hayal ettiği oyuncuları kiralama yoluna gitmek zorunda kaldı. Fenerbahçe'ye iki futbolcunun kiralama bedeli olarak 100 bin lira ödeme yapılırken, yeşil siyahlı kulüpten akşam saatlerinde yapılan açıklamaya göre altyapıdaki 16 yaşındaki 2001 doğumlu Emir Miray Köksal, Taha Bozkurt, Temelk Çakmak ile 2002 doğumlu 15 yaşındaki Gülhan Üreyen ve Yusuf Sarohan Fenerbahçe'ye gönderildi. 5 genç futbolcunun bonservislerinin yüzde 50'sinin ise Sakaryaspor'da kalacağı açıklandı.

Bonservisleri alınamadı

Fenerbahçe kulübü ile anlaşmadan oyuncularla anlaşan Sakaryaspor'un devre arasında ya da sezon sonunda Beykan Şimşek ve Karahan Yasir Subaşı'nın bonservislerini alabilmek adına çalışma yaptığı öğrenildi. Öte yandan Sakaryaspor'un Fenerbahçe'nin diğer genç oyuncuları Ramazan Civelek ve Ahmethan Köse için de kiralamak için girişimlerde bulunduğu iddia edildi. Bu arada Başkan İsmail Gürses’in Fenerbahçe kulübü ile görüşmelere Metin Çerlik’le birlikte Ferizli Gençlik Hizmetleri ve Spor ilçe Müdürü Şükrü Özkan’ı da götürmesi dikkat çekti.

Editör: TE Bilişim