17. Dakika Mesut'un sağ kanattan ortasında kaleci ile karşı karşıya kalan Gazanfer pozisyonu değerlendiremedi.
22. Dakika Sakaryaspor Özgür ile ceza sahası önünde serbest vurul kazandı. Topun başına geçen Levent Demiray ceza alanı içine doğru kesme bir orta yaptı, Cihan arka direkte topa dokunamadı.
28. Dakika Sakaryaspor'da Gazanfer'in sağ kanattan ceza sahası içine yaptığı ortaya Mesut uçarak kafayı  vurdu top az farkla auta gitti.
33. Dakika Ünyespor atağında Şadi'nin ara pasında topla buluşan Özgür Çetin vurdu auta gitti.
39. Dakika Sakaryaspor 'da Özgür'ün pasıyla buluşan Levent Ceza alanına ortaladı kaleci Armağan, Mesut'tan önce topa hakim olunca takımını bir golden kurtardı.
42. Dakika Sağ kanattan kullanılan taç atışında ceza sahasında topla buluşan Özgür'ün şutunu kaleci Harun son anda direk dibinde önledi.
Maçın hakemi duraklamalar nedeniyle ilk yarının bitimine 2 dakika uzatma ekledi. Bu dakikalarda da Ünyespor kalesine akın geliştiren Yeşil-Siyahlılar, gol noktalarında etkili olamayınca ilk yarı 0-0 bitti.
İKİNCİ YARI
47. Dakika Levent'in ceza sahasına ortasında top direk kaleye gitti direğin yanından az farkla auta çıktı.
49. Dakika Ünyespor, Mustafa ile Sakaryaspor ceza sahasına geldi. Ersin'in sağ çaprazdan vuruşu kaleci Harun'da kaldı.
52. Dakika Ünyespor ceza sahası dışından kullanılan serbest vuruşta topun başına kaptan Levent geçti. Levent çok sert vurdu kaleci Armağan topu iki hamlede kontrol edebildi.
57. Dakika Mesut'un ara pasıyla buluşan Gazanfer biranda kaleciyle karşı karşıya kaldı. Ancak yan hakem ofsayt bayrağını kaldırarak mutlak bir pozisyonu kesti. Bu karar tribünlerin tepkisine neden oldu.
66. Dakika Levent'in sağ kanattan ortasında Hacı Ömer ve Mesut aynı anda kafaya çıktı fakat altı pas içinde ikisi de topa dokunamayınca mutlak bir pozisyon daha yararlanamadık.
77. Dakika Ünyespor atağında Mutlu'nun ceza sahası dışından sert şutu direğin hemen yanından auta gitti.
84. Dakika Ceza alanında Mesut'un pasında topla buluşan Levent'in sert şutu az farkla auta gitti.
88. Dakika Onur'un pasında topla buluşan Levent'in ceza alanın hemen önünde düşürülmesine maçın orta hakemi devam dedi.
Karşılaşmanın orta hakemi Erbay Aldemir 3 dakika ilave etti.
90+1. Dakika Gazanfer'in ara pasında Çağrı kaleci ile karşı karşıya kaldı. Kaleci Armağan Çağrı'nın ayaklarına yatarak kalesini mutlak bir golden korudu.
Karşılaşmada yakaladığımız pozisyonları golle sonuçlandıramayınca Ünyespor'a 1 puan hediye etmiş olduk.

Editör: TE Bilişim