TFF 2. ve 3. Lig'de 28. hafta maçları 23-24 Mart tarihleri arasında oynanacak ve daha sonra liglere bir haftalık yerel seçim arası verilecek. 30-31 Mart tarihleri arasında oynanması gereken 29. hafta maçları 31 Mart'ta yapılacak yerel seçimler nedeniyle 3 Nisan Çarşamba günü oynanacak. Bu programa göre 23 Mart’ta Ankara Demirspor’a konuk olacak olan Sakaryaspor 3 Nisan’da Sakarya’da İnegölspor’u ağırlayacak. Süper Lig ve 1. Lig'de ise maçlara 7 Nisan'a kadar ara verildi. *

Gaziantep 7 Nisan

3 Nisan Çarşamba günü Sakarya’da İnegölspor’u ağırlayacak olan Sakaryaspor ligden çekilen Gaziantepspor’la fikstüre göre 7 Nisan’da karşılaşacaktı. Gaziantepspor’u hükmen yenecek olan Sakaryaspor bu boşluğu yara sararak geçirecek çünkü çok eksiği var, morali yok. Sakaryaspor 14 Nisan’da Sakarya’da Bodrum’u ağırlayacak. 

Yarın gidiyoruz

55 puanlı Sakaryaspor cumartesi günü saat 15.00’te Ankara’da oynayacağı Ankara Demirspor maçı hazırlıklarına dün saat 16.00’da Rüstemler’de devam etti. Ankara Demirspor maçının son çalışmasını bugün yine saat 16.00’da Rüstemler’de gerçekleştirecek olan Sakaryaspor Ankara’ya yarın 3 puan umuduyla hareket edecek.

Editör: TE Bilişim