Kulüpten yapılan açıklamada kulübün yöneticilere bir kuruş borcu görünmüyor. İsmail Gürses’e göre Sakaryaspor’un şu an için 18 Milyon 489 Bin TL borcu olduğu söylendi. Hatta Sakaryaspor’un geçen sezondan futbolculara ödenmeyen paranın tutarı ise sadece ve sadece 2 Milyon 300 Bin TL civarında.

YÖNETİCİ ALACAKLARI NEREDE?

Sakaryaspor'un genel kurulu öncesinde çok tartışılan borç konusunda önemli bir gelişme yaşandı ve beklenen olmadı. Sakaryaspor Kulüp başkanı İsmail Gürses kamuoyuna algı operasyonu yapma adına sadeceTürkiye Futbol Federasyonu'nda bekleyen borçlarla ilgilia çıklamalarda bulundu. Yönetici alacaklarından hiç bahsetmedi. Sakaryaspor'un şuanda transfere engel 302 Bin 642 TL borcu bulunduğu bu borcun dışında bulunan rakamların transfere engel teşkil etmediği bilgisi verildiği açıklamada kulübün şuan için 18 Milyon 489 Bin TL borcu olduğu öğrenildi.

KARANLIKTA KALAN SORULAR..

Sakaryaspor'un Türkiye Futbol Federasyonu'nda gelirlerden kesilmeyi bekleyen borçları arasında Ali Fuat Cebesoy Vergi Dairesi, SGK, Spor Genel Müdürlüğü, Muhammet Emrah Aydın, Kerem Eryılmaz, Arif Şahin, Gökalp Yiğit, Filiz Yiğit, , Özgür Kedikli ve Murat Baltıç'ın icralık dosyaları bulunuyor. Bu dosyaların toplam rakamı ise 15 Milyon 884 Bin 132 TL'yi buluyor.Sakaryaspor'un geçtiğimiz sezondan futbolculara olan borcunun ise 2 Milyon 300 Bin TL civarında olduğu ortaya çıktı. Ancak Gürses Şirket ve Dernek hesaplarından hiç ama hiç bahsetmedi. NAZIM AKTÜRK

İşte görünen borçlar!

Transfer Yasağı Borcu: 302 Bin 642 TL

Kulübün İcra Borcu: 15 Milyon 884 Bin TL

Mevcut Futbolcu Borcu: 2 Milyon 300 Bin TL

TOPLAM BORÇ: 18 Milyon 489 Bin TL

Editör: TE Bilişim