Karşılaşma Atatürk Olimpiyatta oynanacaktı ancak TFF karar değiştirdi ve müsabakayı Bayrampaşa Çetin Emeç’e aldı. Maçın saati değişmedi yine 15.00. Hakemi de Ali Zağlı. Sakat ve cezalısı olan Yeşil-Siyahlılarda Osman Özdemir’de bugün kulübede olmayacak.

EKSİKLER HAYLİ FAZLA

2.Ligin ilk 3 haftasından 5 puan çıkaran Sakaryaspor bugün Ziraat Türkiye Kupası için sahada olacak. Rakibi diğer kırmızı grubun takımlarından Eyüpspor ve Yeşil-Siyahlılarda Teknik Direktör Osman Özdemir sakat olan Canberk ile kırmızı kart cezalısı Ferhat Yazgan’ın dışında bazı oyuncuları da dinlendirme kararı alarak İstanbul’a götürmedi.

ERÇAĞ TEKRAR KADRODA

Geçen hafta ilk kez bu sezon ilk 18 kişilik kadroda kendisine yer bulamayan Erçağ Evirgen’i kupa kadrosuna katan Özdemir geçen hafta ilk on birde yer bulan kaptan Ramazan Sal, Fatih Özçelik, Murat Akın ve Karahan Yasir Subaşı’nı da dinlendirmeyi tercih etti. Maçı Muğla Bölgesi hakemlerinden Ali Zağlı yönetecek. Bu maçın saati ise 15.00.

GİTMEYENLER BUGÜN İDMAN YAPACAK: Kadroya girmeyen oyuncular bu sabah saat 10.00 da Rüstemler Tesislerinde yardımcı hoca Ali Gürsel nezaretinde idmana çıkacak.

Editör: TE Bilişim