2. Yarı hazırlıklarına Antalya’da devam eden Sakaryaspor kamp yaptığı Titanic Otelin Sahası’nda TFF 1. Lig ekiplerinden Gazişehir Gaziatep takımıyla oynanan ilk hazırlık maçını 2-1 kaybetmesi üzerine gözler Teknik Direktör Engin Korukıra çevrildi. Müsabaka sonunda iyi yolda oluklarını ifade eden Korukır” Kamp döneminde oynadığımız hazırlık maçlarında skordan daha çok mücadele gücü pas yüzdesi ve bir de 20 ye yakın oyuncu değişikliği yapınca gel –git ler çok oluyor” şeklinde değerlendirdi.

OYUNU RİSKE ETTİK

İkinci yarı oyun bayağı riskte ettik diyerek sözlerine devam eden Korukır “ Bir de bu ligin en pahalı takımlarından birisi. Yorgunlukta var. Ama bunlar tatlı yorgunluklar. En sevindiğim Bahadır’ın ağabeyleriyle onması oldu. İyi yolda olduğumuzu düşünüyorum. Saha içinde sıkıntım yok Ufak tefek saha dışındaki ekonomik sıkınıtıları başkanımız ve Zeki başkanımız sağolsun çok ilgileniyor. 2. yarıya iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz “ şeklinde konuştu.

ALANYA BİLMECESİ

Daha önce 6 Ocak Cumartesi günü Alanyaspor’la maç yapılacağı belirtilen hazırlık maçı iptal edildi Sakaryaspor hazırlık maçların serisine 8 Ocak pazartesi günü TFF 2.Lig Kırmızı Grup temsilcilerinden Kastamonuspor’la, diğer hazırlık maçını ise 10 Ocak Çarşamba günü Tokatspor’la oynayacağı kaydedildi.

Editör: TE Bilişim