Bu gecikmenin nedeni ise bugünkü durumda 34 puanla 5.sırada yer alan ve 2.sıradaki Erbaaspor’un rakibi gözüken Düzcespor’un Dersimspor-Çatalcaspor maçına el altından müdahil olması ve 52 puanlı Çatalca’nın mağlup sayılması için çalışmalar yapması olarak gösteriliyor.

İŞLER DEĞİŞTİ MAÇ OYNANIYOR

2. grupta Manisa Büyükşehir Belediyespor 18 Mayıs'ta Silivrispor karşısında ilk play-off maçını oynayacak. Spor Toto 3. Lig 2. Grupta, PKK’nın yola mayın döşemesi nedeniyle ertelenen Dersimspor-Çatalcaspor nedeniyle oynanamayan play-off maçlarının tarihleri belli oldu. Türkiye Futbol Federasyonu tarafından yapılan açıklamada, Dersimspor-Çatalcaspor maçının 13 Mayıs Cumartesi günü, play-off maçlarının ise 18-22 Mayıs tarihleri arasında oynanacağı açıklandı. Bu duruma en fazla ise Düzcespor oldu.

FOTO TFF LOGO (Buna göre Manisa Büyükşehir Belediyespor play-off ta Silivrispor ile ilk maçını 18 Mayıs Perşembe günü Manisa’da, ikinci maçını ise 22 Mayıs Pazartesi günü İstanbul’da oynayacak. Play-off’a kalan Erbaaspor’un rakibi ise Dersimspor-Çatalcaspor maçının ardından belli olacak. Play-off final maçı ise 27 Mayıs Cumartesi günü oynanacak.)

Editör: TE Bilişim