Maça hızlı başlayan ekip temsilcimiz Kocaalispor'du. İlk dakikalardan ilk yarının bitişine kadar baskısını sürdüren temsilcimizin iki şutu direkten döndü ve etkili ataklar yapan temsilcimiz aradığı golü bulamadı ve ilk 0-0 sona erdi.

  İkinci yarının başında Kocaalispor'da Murat'ın sakatlanması sebebiyle oyuna Murat'ın yerine Enes dahil oldu. İkinci yarıda yine ataklarını sürdüren ama bir türlü aradığı golü bulamayan Kocaalispor'un atağında 63. dakikada ceza sahası içinde Çatalca stoperi Burak'ın elle müdahalesi sonucu penaltı kazanan temsilcimiz Zekeriya'nın ayağından golü buldu ve 1-0 öne geçti.

Golden sonra Çatalcaspor oyuncu değişikliğine gitti ve Musatafa oyundan alınırken Ozan oyuna dahil oldu ve hemen ardından Kocaalispor'dan Cengizhan çıktı yerine Ozan Karadeniz oyuna dahil oldu. Karşılıklı ataklarla devam eden maçta  75. Dakikada Kocaalispor oyuncusu Muhammet'in hakeme itiraz etmesi sonucu ikinci sarı karttan kırmızı kart gördü ve takımını 10 kişi bıraktı.

Kocaalispor'un 10 kişi kalmasından sonra daha savunmaya yönelik bir oyun sergiledi ve maçı kazanmayı bilen taraf Kocaalispor oldu. Maç bitiminde Çatalcaspor'lu ve Kocaalispor'lu oyuncular arasında gerginlikler yaşandı olaylar büyümeden polislerin müdahalesiyle son buldu. Çatalcaspor takımını herhangi bir gerginlik yaşanmaması amacıyla Kocaali emniyet görevlileri takımı ilçeden çıkardı. 

Editör: TE Bilişim