Yeni Sakarya Atatürk Stadyumu’nda 30 bin taraftarımızın yaşattığı görsel şovla tüm Türkiye’ye “Sakaryaspor 1. Lig’e yakışır” dedirttik.
2. Lig Play-Off yarı final ilk maçında Sakarya’da Sarıyer’i ağırlayan Sakaryaspor ilk yarısı 0-0 biten maçın ikinci yarısında Beyaz Martılar’ın üstüne gol olup yağdı, yarın İstanbul’Da oynayacağımız finale heyecan kalmadı.

AVAR hakemi Ali Şansalan

Dilaver’in 3 asistle yıldızlaştığı Sarıyer maçında Sakaryaspor’un gollerini 50 ve 70’te Berk İsmail, 77’de Oğuz Kocabal, 90+4’te Savaş Tağa attı. 4-0’lık coşkuyu 30 bin taraftarıyla doyasıya yaşayan Sakaryaspor’da zafer şarkıları şimdiden başlarken yarın saat 16.00’da İstanbul’da Yusuf Ziya Öniş Stadı’nda oynayacağımız rövanş maçına süper ligde daha çok AVAR (Asistan) hakemi olarak görev yapan Ali Şansalan atandı. Çanakkale bölgesi hakemi Şansalan’ın yardımcıları İzmir’den Sezgin Çınar, Trabzon’dan Muhammet Yumak, Ankara’dan Erkan Özdamar (4. Hakem).

FİNALE SELAM OLSUN

2. Lig Play-Off çeyrek finalde Samsun’u iki maçta attığı tek golle geçtikten sonra yarı finalde Sarıyer’i ilk maçta 4-0 yenen Sakaryaspor geride kalan 3 maçı da Oğuz Çalışkan-Ferit Erişçi, Berkaycan, Ümit Yasin, Canberk-Zahit, Ferhat, Oğuz Kocabal, Serkan, Dilaver-Berk İsmail 11’iyle oynadı, en güzeli 4-0’lık Sarıyer tarifesiydi. Sakarya’da 30 bin taraftarı önünde Sarıyer’i Berk İsmail (2) Oğuz Kocabal ve Savaş Tağa’nın golleriyle 4-0 yenen Sakaryaspor 28 Mayıs’ta oynanacak olan finale selam gönderdi. Kırmızı Grup’ta ise TFF 2. Lig play-off yarı final ilk maçında evinde Karagümrük’ü ağırlayan Manisa Büyükşehir Belediyespor son dakika golüyle 1-0 kazandı. Bariz gol şansı nedeniyle kaleci Yusuf’un atılması sonucu Fatih Karagümrük karşısında 20 dakika 10 kişi oynayan Manisa Büyükşehir Belediyespor’un tek golünü 90. dakika da Erhan attı, rövanş yarın saat 16.00’da İstanbul’da, maçın hakemi Özgür Yankaya.

Finale 1 adım

Sakaryaspor teknik patronu Şaban Yıldırım 4-0 kazandığımız Sarıyer maçı sonrası “Finale kadar bir maç daha oynayacağız” diyerek temkinli konuşurken Sarıyer’in hocası Serdar Bozkurt “Oyuncularım atmosferi kaldıramadı” dedi. Bozkurt, İzmir’de finalde 2-0 yenildiğimiz Ankara Demirspor’un da hocasıydı.

Editör: TE Bilişim