Teknik Direktör Osman Özdemir Play-Off maçları için ligi ikinci sırada tamamlamayı hedeflerken maçları namağlup olarak bitirmek niyetinde. Hedefi için Özdemir önce Muğla maçında oyuncularından galibiyet istiyor, sonra Maltepe’yi düşünecek.

HAVADAN MEMNUN

Son iki haftadan mağlup çıkmadan ligi bitirmenin hesaplarını yapan geldiği günden beri mağlubiyet yüzü görmeyen tecrübeli hoca Osman Özdemir, Muğlaspor maçına mutlak galibiyet parolasıyla hazırlandıklarını söyledi. Özdemir, “Play-Off öncesinde ligde artık son iki maçımızı oynayacağız. Ligi ikinci bitirme adına Muğla maçını kazanacağız. Hazırlıklarımız devam ediyor. Takımızda moral ve motivasyon yüksek” şeklinde konuştu.   

Taraftar hazır kıta

Temsilcimiz Sakaryaspor’un ligin 33’ncü haftasında Pazar günü deplasmanda oynayacağı Muğlaspor maçı için çok sayıda taraftarın Muğla’ya çıkarma yapmaya hazırlandığı öğrenildi.

ÇIKARTMA YAPACAKLAR
Temsilcimiz Sakaryaspor’un Pazar günü deplasmanda oynayacağı Muğlaspor müsabakasına Sakaryasporlu taraftarların da akın etmesi bekleniyor. Çok sayıda taraftar bu maç için Cuma gününden Muğla’ya gitmeyi düşünürken, taraftarın Muğla’da yine büyük bir kalabalıkla yer alması bekleniyor.( Özgür ARIK)

Editör: TE Bilişim