HARUN VE BÜNYAMİN
ZAFER Kolunsağ, Sinan Panta ve Yavuz Atmaca'dan oluşan Sakaryaspor kayyum heyeti, dün 2.Sulh Hukuk Mahkesi'nden karar tebliğini alır almaz işe koyuldu. İlk olarak takımın kaldığı Rüstemler Tesisleri'ndeki ihtiyaçları karşıladıklarını anlatan Kayyum Başkanı Zafer Kolunsağ, dün de antremandan sonra alacaklarından dolayı serbest kalan Harun ve Bünyemin ile görüştüklerini ve konuyla ilgili bugün açıklama yapacaklarını söyledi.
KASADA HİÇ PARA YOK
DAHA önceki kayyumlara oranla kendilerinin işinin çok ağır olduğunu anlatan Kolunsağ, "Şuan kulüp kasasında hiç para yok. Önceki kayyumlar döneminde kasada para vardı. Maddi destek sağlamak için yoğun çaba içerisindeyiz" dedi. Zafer Kolunsağ, önümüzdeki günlerde kayyum heyeti olarak başta Vali Mustafa Büyük ve Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu olmak üzere herkesle görüşmek için randevu talebinde bulunacaklarını kaydetti.
200 BİN LİRA LAZIM
İLK işlerinin takımın zor durumundan çıkartılması için önümüzdeki 2 hafta içerisinde gerekli tedbirlerin alınması olduğunu ifade eden Kolunsağ, personel giderleri ve futbolculara ödenmesi gereken maç başları ile deplasman masrafları için, acilen 200 bin liraya ihtiyaç duyulduğunu bildirdi. Bugsaş deplasmanı öncesinde takımın kalacağı otel konusunda Türk-İş Mali Sekreteri ve Demiryol-İş Sendikası Genel başkanı Ergün Atalay'dan destek talep ettiklerini sözlerine ekledi.

Editör: TE Bilişim