'Taşın altına girdik'
Zafer Kolunsağ, Yavuz Atmaca ve Sinan Panta'dan oluşan kayyum heyeti, görevlendirmenin ardından basın toplantısı düzenledi. Kayyum heyeti, ilk hedeflerinin takımı Ankara deplasmanına hazırlamak olduğunu açıkladı.
2. KARARA KADAR
2. SULH Hukuk Mahkemesi Hakimesi tarafından Sakaryaspor kayyum heyeti olarak görevlendirilen Zafer Kolunsağ, Yavuz Atmaca ve Sinan Panta, dün ayaklarının tozuyla kulüp binasında basının karşısına çıktı. Heyet Başkanı Zafer Kolunsağ, görev süreleri ile ilgili olarak, "Hakime hanım 2. bir karara kadar görevde olacağımızı söyledi. Net süre ile ilgili bir şey diyemeyeceğiz" diye konuştu.
HEDEFİMİZ BELLİ
"İYİ bir yönetim oluşturup en iyi şekilde yolumuza devam edeceğiz" diyen Zafer Kolunsağ, her türlü bilgi ve tecrübeye sahip olduklarını savundu. Hedeflerini belirlediklerini de bildiren Kolunsağ, "İlk iş olarak kulübümüzün acil ihtiyaçlarının karşılanması için bir toplantı yapacağız. Ankara deplasmanı için gereken her şeyi yapıp takımı o sahaya çıkaracağız. Taşın altına elimizi değil bünyemizi koyduk" ifadesini kullandı.
GÜÇLÜ YÖNETİM
KOLUNSAĞ, teknik heyet ve futbolcularla görüşecekleri de söyleyerek, “Hocamızdan kamp raporu isteyeceğiz. Ardından futbolcularla da bir görüşme yapılacak” dedi. Zaman zaman Sakaryaspor için yetkilerini aşacaklarını belirten Kolunsağ, “Hedefimiz güçlü bir yönetim oluşuncaya kadar çalışıp Sakaryaspor’u kongreye götürmek. Birlik-beraberliği oluşturmaya çalışacağız” diyerek sözlerini tamamladı.

Editör: TE Bilişim