Sakaryaspor Teknik Direktörü Osman Özdemir, takımının başında çıktığı 8 maçı da kazanarak 8’de 8 yaptı. Arifiye Kalaycı Antrenörü Bülent Yıldırım ise takımının başında çıktığı 20 maçtan 15 galibiyetle ayrıldı. Ortak özellikleri Yıldırım ile Özdemir’in enişte-kayınço olmaları.

İKİSİ DE SAKARYALI

Sakaryaspor’un eski oyuncularından Bülent Yıldırım, Sakaryaspor Teknik Direktörü Osman Özdemir’in kız kardeşinin eşi. Dolayısıyla Bülent Yıldırım, Osman Özdemir’in eniştesi. Bu ikilinin enişte-kayınço olduğunu pek kimse bilmez.

REKORLAR KIRIYOR

Sakarya çocuğu olan Osman Özdemir, Tuncay Şanlı’dan sonra Sakaryaspor’un başına geldikten sonra adeta, rekorlar kırmaya başladı. Bugüne kadar oynadığı 8 maçın tamamını kazanan Yeşil-Siyahlılar’da bu başarının en büyük mimarı elbette Teknik Direktör Osman Özdemir.

OLMAZI GERÇEK YAPTI

Bülent Yıldırım, geçtiğimiz aylarda Süper Amatör’de orta sıralarda olan Arifiye Kalaycı’nın başına geçti. Yıldırım, takımıyla Süper Amatör Lig’de çıktığı 17 maçtan 3 mağlubiyet, bir beraberlik ve 13 galibiyetle ayrıldı. Bu başarıyla grubunda ilk üçe girerek takımına playoff oynatma şansı yakalattı.

HEDEF BİR ÜST LİG

Yıldırım komutasındaki Arifiye Kalaycıspor, devlerin katıldığı playoff’da üç maça çıktı. Bu maçlardan ikisini kazanırken, birinde berabere kaldı ve 7 puana ulaştı. Arifiye Kalaycı şu anda en yakın rakibinin üç puan önünde 7 puanla liderliğini sürdürürken, Bölgesel Amatör Lig’e çıkacak takım olarak görünüyor. Bir tarafta enişte Yıldırım, bir tarafta kayınço Özdemir, ikisi de bir üst lige yelken açmış durumda. (Ferruh BULUT)

Editör: TE Bilişim