KAVGA BÜYÜK

Sezon başındaki transfer komitesi bu ara transferde ortalıkta görünmüyor. Hiçbir şey yapmadan her ay 20 bin TL alan sözde futbolun tek patronu Özcan Kızıltan Amerika da. Bütün işleri Başkan İsmail Gürses tek başına götürmeye çalışıyor ancak bu pozisyon hem yönetimde hem de teknik heyette büyük rahatsızlık yaşatıyor.

Rahatsızlık hat safhada

Kağıt üzerinde kulübün tüm birimlerinden sorumlu olan Sportif Direktör en kritik günlerde bırakın Sakarya’yı Türkiye değil. Özcan Kızıltan devre arasını ABD’de geçiriyor. Antrenör Tuncay Şanlı istedikleri olmayınca kırıldı arka plana çekildi. Yönetimin bir kısmı da Başkan İsmail Gürses’in bireysel tavırlarından rahatsız. Bu dağınık görüntüler eşliğinde Yeşil-Siyahlı kulübün el attığı tüm oyuncuların kulüpleri ise bonservis bedelleri için inanılmaz paralar istiyor. Bu durum bugün için su yüzüne fazla çıkmasa da yönetim içinde de gizliden gizliye büyük sıkıntı yaratıyor.

Başkan değil Direktör!

Aslında kulüp içinde Tuncay Şanlı ile Sportif Direktör Özcan Kızıltan arasında da ilişkiler pek sıcak değil hatta soğuk rüzgarlar esiyor. Tuncay Şanlı-Özcan Kızıltan arasında yaşanan gizli çekişme Sakaryaspor’un ara transfer politikasına da yansıyor ve plansız programsız duruma göre gerçekleşen alınacaklar listesindeki isimler üzerinde de tam bir mutabakat sağlanmadığını, iş birliği olmadığını ortaya koyuyor. Bu pozisyonu gören Başkan Gürses de sezon başında olduğu gibi Yeşil-Siyahlı kulübün tüm sportif ve idari işlerini yüklenerek bir anlamda Kulüp Direktörü gibi davranıyor.

Editör: TE Bilişim