2017-2018 Futbol sezonu nunda Sakaryayı Balda temsil edecek üç takımdan biri olan Karasuspor’da şu sıralar gelecek adına değişik futbol senaryoları futbol piyasasında konuşuluyor. Başkanlık için Karasusporun bu sezon Bala çıkmasında çok önemli katkısı olan Hasan Özkan ismi ortalıkta dolaşırken ,sponsor arayışından tutunda Karasusporun geleceğine ışık tutması amaçıyla pilot takım uygulaması projeside konuşulan bir başka konu.

TRİLYONLUK BÜTÇE

Karasuspor’un bu seneki Bal hedefini yükseklere çekme düşüncesi, Karasu’yu bu yoldan 3. lige taşıma projesi için 1 triyonluk bütce oluşturma gayretinin olduğu Karasu kaynaklı haberlerden Bizim Sakaryaya ulaştı. Bunun için Sponsorunda bulunduğu bile dillenmeye başladı.

ZEKİ ÇAKIR GELİYOR MU ?

Karasunun dışarıda olan bilnen teknik adamlardan Zeki Çakır ismide her yönüyle kurumsallaşma projesi içinde en çok konuşulan isim. Karasusporun Futbol trektörlüğüne getirilmesi düşünülen Zeki Çakır eğer bu düşünceye evet derse yeni Karasusporun futbol yürüyüşünde onun plan projesi devreye girecek.

KUZULUK KARASU AKADEMİ BİRLEŞMESİ

Karasuspor’un geleceğine yatırım düşüncesinin ağırlığı içersine Samet Soytürk’ün önderliğinde kurulacak olan Karasu Akademisi futbol takımı 2 Amatör kümeden devreye girecek. Bunun için Kuzuluk Ersoyspor’da isim değişikliği yapılıp bu takımın ismi Karasu Akademispor olması için düğmeye basılacak. Bu proje yaşama gecerse Karasuspor’un geleceği için düşünülen oyuncu grupları burada forma giyecek ve geleceğe hazırlanacak.

KADRO KORUNACAK MI ?

Karasusporun kim Başkan olursa olsun ,kim yönetime gelirse gelsin iddalı ,hedefe koiacak takım kurma konusu ,Sarı Kırmızılı futbol projesi olarak bir kenarda duruyor. Bunun içinde bu sene Karasusporu Bal ligine taşıyan kadronun önemlş taşları yerşnden edilmeyecek. Mevcut kadro büyük ölcüde korunurken ,dış transferde eksik halkalar tamamlanacak. Kadro oluşumu devreye girerken saha içi ve saha dışı yedek kulupesindeki oyuncu gruplarının bir birleri ile rekabette olup kadroya girdiğinde çıkan kadar futbol verimi verecek olması öncelikli düşünce olacak.

Editör: TE Bilişim