'Takıma destek istedim'
Önceki gün bir gazeteye haber olan mesajıyla ilgili açıklama yapan Sakaryaspor kaptanı Levent Demiray, "Bu zor süreçte takıma genel anlamda yeterince destek verilmediğini düşündüğüm için öyle bir mesaj attım" dedi.
Mesajında hiçbir gazete adı vermediğine işaret eden Levent, Sakaryaspor-Adapazarıspor arasına nifak sokmak gibi bir düşünce içerisinde olmasının da mümkün olamayacağını savundu ve şehrin takıma destek vermesini istedi.
Oynadığı futbolu herkesin eleştirebileceğini belirten tecrübeli oyuncu, Pazar günü deplasmanda oynayacakları Bugsaş maçına da değinerek, "Maçta forma giyecek arkadaşlarım ellerinden geleni ortaya koyacak" diye konuştu.
DESTEK AMAÇLI MESAJ
SAKARYASPOR'un tecrübeli kaptanı Levent Demiray, sosyal paylaşım sayfasındaki adresinden paylaştığı "Bakıyorum yerel gazetelerde başka takımlar 2. Sayfaya zor manşet olurken nasıl olurda şimdi baş sayfada yer alırlar. Safınızı belli edin de bilelim." mesajının farklı yönlere çekilmesinden dolayı çok üzüntülü olduğunu belirtti. Gazetemiz Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Hamdi Yuluğ'u ziyaretinde konuşan tecrübeli oyuncu, "Bu zor dönemlerde takımımıza desteğin az olduğunu düşündüğüm için, destek verilmesi amacıyla böyle bir mesaj paylaştım" dedi.
DEPLASMANA GELMİYORLAR
MESAJINDA asla bir gazeteyi ya da bir kulübü hedef alıp suçlamadığını vurgulayan Sakaryaspor'un kaptanı, "Bu şehrin en büyük marka değeri olan takıma basınında maalesef ilgisiz kaldığını görüyoruz. Deplasmandaki maçlarımıza bile taraftarımızın dışında gazetelerden muhabirler bile gelmiyor. Oysa amatör karşılaşmalara muhabir gönderen gazetelerin, özellikle bu zor süreçte sürekli yanımızda olmalarını istiyoruz. Bizim maçlara önem verilmediği kanaatini taşıdığım için mesajı yazdım. Mesajın farklı alanlara çekilmesine anlam veremedim" diye konuştu.
FUTBOLUM ELEŞTİRİLSİN
5 YILDIR Sakaryaspor formasını büyük bir gururla taşıdığını vurgulayan Levent Demiray, bu süreçte bir çok teknik adam ve antrenörle çalıştığını ifade ederek, "Benim futbolumu mutlaka beğenmeyenler de çıkacaktır. Bu gayet normaldir. Oynadığım futbolun eleştirilmesi kadar doğal bir şey olamaz. Ancak eleştiriyi farklı mecralardan yapmak, Sakaryaspor camiasına zarar vermek demektir. Beni bu şekilde anlamsızca eleştirenler asla benim kadar Sakaryasporlu olamaz" dedi. Demiray, mesajın yanlış mecralara çekilmesinden duyduğu rahatsızlıktan dolayı facebook'tan sildiğini de kaydetti.
SAKATLIKLARIN GEREKÇESİ
SAKARYASPOR'DA genç oyuncuların sık sık sakatlanmalarının sebeplerine değinen tecrübeli kaptan, "Maalesef genç arkadaşlarımız profesyonelce yaşayıp, profesyonelce hareket etmiyorlar. Kendilerini tam olarak futbola veremedikleri için iyi hazırlanamıyorlar. Böyle olunca da sakatlıklar artıyor" ifadesini kullandı. Bu yönde genç oyuncularla sürekli konuştuğuna işaret eden Levent Demiray, menajerlerin etkisi altında kaldıkları için genç oyuncuların aklının karıştığına dikkat çekti. Demiray, bu süreçte genç oyuncuların menajerlere fazla kulak vermemesini istedi.
FİKSTÜR AVANTAJIMIZ VAR
PAZAR günü Ankara deplasmanında ligde ikinci yarının ilk karşılaşmasını oynayacakları Bugsaş maçı ile ilgili olarak da konuşan Sakaryaspor'un tecrübeli kaptanı Levent Demiray, "Sakat ve cezalı arkadaşlarımız bu karşılaşmada forma giyemeyecek. Ancak onların yerine görev alacak olan arkadaşlarımızla birlikte Sakaryaspor'a yakışan oyunu sahaya yansıtacağız. Ankara'dan puanla dönmek istiyoruz" dedi. Önümüzdeki hafta oynayacakları Ünyespor maçına tam kadro çıkabileceklerini kaydeden Demiray, "Fikstür avantajımızı iyi kullanmak istiyoruz. Rakiplerimizin hepsi Sakarya'ya gelecek. Sahamızdaki maçları kayıpsız geçmek istiyoruz" diyerek taraftarın desteğini her zamankinden daha çok görmek istediklerini söyledi.
KADROYU BİZ YAPMAYIZ
SELİM ile birlikte kendisinin teknik heyet üzerinde baskı kurup kadroyu oluşturduğu yönündeki iddiaları değerlendiren kaptan Levent Demiray, "Böyle bir şeyin olması mümkün değil. Ne Selim, ne Harun, ne Mesut ne de ben bu tür olaylara girecek insanlar değiliz. Bu gibi düşünce ve yorumlar takımımızın başındaki teknik adamlara yapılacak en büyük saygısızlıktır. Her teknik adamın kendine göre bir çalışma sistemi vardır. Biz sadece onların direktifleri doğrultusunda hareket ederiz. Genç arkadaşlarımıza büyükleri olarak tavsiyelerde bulunabiliriz ama asla kadro kurmak gibi bir saygısızlığı yapamayız" diye konuştu.

Editör: TE Bilişim