Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, AK Parti Sakarya Milletvekillerinin Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak’a gerçekleştirdiği ziyaretin ardından değerlendirmelerde bulundu. Başkan Toçoğlu, Sakarya Milletvekillerinin, Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak’la yaptıkları toplantıda Sakarya’ya yapılması planan kano kürek parkurunun da görüşüldüğünü söyledi.

Şehir için çok güzel gelişme

Başkan Zeki Toçoğlu, “Bilindiği üzere daha önce Sakarya’ya olimpik standartlara uygun kano-kürek parkuru yapılması için çalışma yapmıştık. Ancak bu konuda gerekli ilerleme bir türlü sağlanamamıştı. Değerli Milletvekillerimizin Gençlik ve Spor Bakanımız Osman Aşkın Bak’a gerçekleştirdikleri ziyarette bu konuda gündeme geldi. Sayın Bakanımız, bürokratlarına Sakarya’ya gelerek Büyükşehir Belediyemizin ilgili bürokratlarıyla konuyu incelemeleri talimatını verdi. Şehrimiz için çok güzel bir gelişme” dedi.

Uyum içerisinde çalışıyoruz

Başkan Toçoğlu, “Bakanımıza gerçekleştirilen ziyarette Sakarya’ya yapılacak diğer yatırımlarda görüşüldü. Hamdolsun şehrimiz son zamanlarda spor anlamında büyük başarılar elde ediyor, gelişmeler yaşıyor. Milletvekillerimiz Sakarya’nın sorunları ve ihtiyaçları için dört koldan çalışma yapıyor. Geçtiğimiz günlerde de 2017 yılını değerlendirdiğmiz bir toplantı da buluşmuştuk. Sayın Valimizle, milletvekillerimizle, üniversitemizle uyum içerisinde çalışıyoruz. Hep birlikte Sakarya’nın sorunlarını ve ihtiyaçlarını gidermeye devam edeceğiz. Çok teşekkür ediyoruz.” diye konuştu.

Sakarya’nın ihtiyaçları için çalışıyoruz

Ziyaretin ardından değerlendirmelerini paylaşan Milletvekili Üstün, “Gençlik ve Spor Bakanımız Osman Aşkın Bak’ı milletvekili arkadaşlarımızla ziyaret ettik. Şehrimizin spor yatırımlarına yönelik verimli bir toplantı oldu. Sayın Bakanımız olimpik standartlara uygun olarak tasarlanan kano-kürek parkurunun incelenmesi için de bürokratlarına gerekli talimatları verdi. Şehrimizin sporda yakaladığı başarı grafiği hükümetimizin yeni yatırımlarıyla daha da iyi yerlere gelecektir. Sayın Bakanımıza şehrimize göstermiş olduğu yakın ilgiden dolayı teşekkür ediyoruz” dedi.

Yeni spor yatırımları

AK Parti SKM Başkanı Yavuz, “Gençlik ve Spor Bakanımız Osman Aşkın Bak’la şehrimizin spor yatırımlarına dair görüşme gerçekleştirdik. Şehrimizin ihtiyaçlarına yönelik milletvekili arkadaşlarımızla birlikte çalışmalarımızı sürdüreceğiz” derken MKYK Üyesi Uncuoğlu, “Sayın Bakanımız Osman Aşkın Bak’a Sakarya’ya göstermiş oldukları ilgiden dolayı teşekkür ediyoruz. Yeni spor yatırımları hakkında görüşmelerde bulunduk. Faydalı bir toplantı oldu” diye konuştu.

Sakarya bizim için önemli

Sakarya’ya selamlarını ileten Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak ise, “Sakarya, Sayın Cumhurbaşkanımızın önem verdiği bir şehir. Bizim için de Sakarya’nın ayrı bir önemi var. Sakarya Milletvekillerimizle de verimli bir toplantı gerçekleştirdik. Bu vesileyle Sakaryalı hemşehrilerimize selamlarımı sunuyorum” dedi.

Editör: TE Bilişim