Sakarya spor kamuoyu öyle bir söylentiyle çalkalanıyor ki inanmak çok zor. Başkan Zeki Toçoğlu’nun kafasını karıştırmak isteyen bazı çevreler Basket takımının Süper Ligi kaldıramayacağını söyleyerek kulübün haklarının satılması gerektiğini bile dillendiriyor.

İKİ TAKIMI KALDIRMAZMIŞ!

İddialara göre Yeşil-Siyahlı kulübün içinde yer alan ve Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu’na yakın duran bazı kişilerin Sakarya’nın bir üst lige taşınan Sakaryaspor’la aynı anda Süper Lige çıkan Büyükşehir Belediye Basket takımını kaldıramayacağını sürekli dile getirdiği ve kafa bulandırmaya çalıştıkları konuşuluyor.

SPONSOR ARAYIŞLARI VAR

Bir ara Sakarya Büyükşehir Basket ve Hendek Voleybol takımlarının Sakaryaspor bünyesine taşınma projesi gündeme gelirken bu konuda her hangi bir gelişmenin olmadığı da dikkat çekerken öte yandan Başkan Toçoğlu’nun hem 2.ligde yer alan Yeşil-Siyahlı kulübe hem de dev adamlara yeni sponsorlar aradığı da ısrarla belirtiliyor. 

TOÇOĞLU HALA SESSİZ: Süper Lige merhaba diyen Büyükşehir Belediye Baskette Şube Başkanı Akif Köse görevini tamamladı ancak son sözü söyleyecek olan Toçoğlu önümüzdeki sezon için hala yeni başkanını belirlemedi.

Editör: TE Bilişim