Taraftar Niğde Belediye maçında anlamlı bir pankart astı, “Yönetim takımın hakkını verin” dedi. Ancak Başkan İsmail Gürses ve yönetimi bu söylemi üzerine hiç ama hiç almadı. Çünkü Gürses ve yönetime göre bu borçların bütün sorumlusu sezon başında kulübe 10 Milyon destek sözü veren Zeki Toçoğlu.

GÜRSES KAÇAK GÜREŞİYOR

Başkan İsmail Gürses ve yönetiminin artık her yerde Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu için “Sezon başında bize 10 milyon sözü verdi ama hala yerine getirmedi” diyerek kendisini kurtarma yoluna gittiği yüksek sesle dillendiriliyor. Niğde maçında asılan pankartın aslında Toçoğlu’nu hedef alındığını belirtenler Gürses ve yönetiminin izni olmadan bu pankartın stada giremeyceğine dikkat çekerek pankartla aslında bu gizli düşüncelerini ortaya koyduklarını ve Toçoğlu’nu taraftarların önüne atmaya çalıştıklarını bağıra bağıra konuşuyorlar.

 MIZRAK ÇUVALA SIĞMIYOR: Taraftarların stada astığı, gündeme bomba gibi düşen oldukça anlamlı pankartın yönetimin haberi olmadan tribünlere nasıl asıldığı sporseverlerce tartışma konusu haline geldi.

Editör: TE Bilişim