YARIN MAHKEMESİ OLACAK

Sakaryaspor’dan alacağı için Yeşil-Siyahlı kulübe icra iflas davası açan Yunus Akman’a karşı depo kararı alan Mahkemenin yarın devam edeceği belirtiliyor. 21 Mart 2013 Perşembe günü 4.Asliye Hukuk Mahkemesinde devam edecek duruşmada Sakaryaspor Başkanı Metin Doğrucan ve ekibinin ise nasıl bir karar alacağı ve AŞ’ye iflastan kurtulması için sunulan son fırsatın nasıl kullanılacağı da merak ediliyor.

ERTELEME DE İSTENEBİLİR

Öte yandan Yeşil-Siyahlı kulübün borçlarını erteleme yoluna gidebileceği ve bunun için mahkemeye sadece Yunus Akman için değil tüm borçlar için yeni bir ödeme planlaması yapabileceği de konuşuluyor. Ancak Başkan Metin Doğrucan’ın AŞ’nin iflas etmesinin Yeşil-Siyahlı kulübe zararı değil faydası olabilecek pozisyonda bulunduğunu da ifade ettiği ve iflas kararsızlığının hala devam ettiği ısrarla söyleniyor.

 ADANA MODELİ: Her fırsatta “Sakaryaspor batmış değil. Ancak canlı canlı morga konulmuş durumda. Sakaryaspor’u ayağa kaldırmak için tüm şehrin desteğine ihtiyaç var” diyen Başkan Doğrucan’ın Sakaryaspor’un hukukçu isimleriyle sürekli görüştüğü ve iflas konusunda kesin kararını henüz net olarak kafasında oluşturmadığı Adanaspor modelini de masaya yatırdığı da belirtiliyor.

Editör: TE Bilişim