Sakaryaspor yönetim kurulundan Erkan Pizrenli imzasıyla gelen istifa haberi sonrasında, İstişare Kurulunda bulunan gazeteci yorumcu Şansal Büyüka, iş adamı Turan Sarıgülle,Sıtkı Sakallıoğlu ve Hakan Pizrenli görevlerinden ayrıldı. Erkan Pizrenli'nin Sakaryaspor yönetim kurulu üyeliğinden istifa etmesi sonrasında yeni oluşturulan istişare kurulundan da ayrılık haberleri geldi.

Erkan Pizrenli'nin istifası sonrasında Sakaryaspor istişare kurulunda görev alan ünlü televizyoncu Şansal Büyüka ile Turan Sarıgülle, Sıtkı Sakallıoğlu ve Hakan Pizrenli bu görevlerinden ayrıldı. Edinilen bilgilere göre yaşanan istifaların ardında özellikle Halit Evin’li Sakarya grubu ile ters düşme ve Sakaryaspor yönetimi ile yaşanan iletişim kopukluğu yatıyor. OKTAY YILMAZ

Sakaryaspor istişare kurulu Sakaryaspor yönetimi harici isimlerin bir araya gelip; Sakaryaspor ile ilgili kaynak yaratacak projelerin konuşulduğu bir yapı olarak hayata geçirilmişti. Fakat son yaşanan istifalardan sonra istişare kurulunun geleceği de merak edilmeye başlandı.

Editör: TE Bilişim