BALIK BAŞTAN KOKAR

Düne kadar Sakaryaspor dahil tüm kulüplerin en büyük sorunu menajerler gösteriliyordu ancak şimdi de Milli takıma da el attıklarını Erman Toroğlu canlı yayında herkesin gözünün içine baka baka söyledi. “Beni mahkemeye verin” diyen Toroğlu açtı ağzını yumdu gözünü ve Türkiye liglerinde oynama şansı bile bulamayan Hollanda 2.liginde 5 Bin TL’ye forma giyen Erol Erdal Alkan’ın menajerine yakın TFF’de görevli birisi tarafından Milli Takım aday kadrosuna çağırıldığını tüm çıplaklığıyla ortaya koydu.

AHBAP ÇAVUŞ İLİŞKİLERİ VAR

Yerlerde sürünen Türk Futbolunun geldiği son noktayı en iyi özetleyen isim önceki gün A Spor Canlı yayınında yorumcu Erman Toroğlu oldu. A Spor yorumcusu Erman Toroğlu, Mircea Lucescu'nun A Milli Takım'a davet ettiği Hollanda 2. Ligi'nde oynayan Surinam asıllı 1994 doğumlu Erol Erdal Alkan ve Lucescu hakkında oldukça çarpıcı açıklamalar yaptı. A Spor'da canlı yayınlanan Takım Oyunu programında İaçıklamalarda bulunan Erman Toroğlu, Milli Takım hakkında çok sert açıklamalarda bulundu.

KOMİSYONCULAR İŞ BAŞINDA

Milli Takım'da komisyonların döndüğünü ifade eden Toroğlu'nun açıklamaları oldukça sert ve kesindi. Toroğlu "Şimdi peki arkadaş bu ne? Bak, çok kestirme. Bunun menajeri kimse, bunun menajerinin yakını futbol federasyonunda kim çalışıyorsa, ben biliyorum kim olduğunu, ona veriyor. Milli takım kadrosuna alıyor. Bunu pazarlayacak. 3000-4000-50

Erdal Alkan kimdir?

Bugünlerde 25 kişilik A Milli takım aday kadrosuna çağrıldığı için olay olan 1994 doğumlu Erol Erdal Alkan daha önce Başakşehir’de filiz lisansını çıkararak futbol hayatına adımını attı. Genç oyuncu daha sonra Elazığspor’da profesyonel oldu ve Kocaeli Birlikspor’la Hatayspor’da futbol yaşamına devam etti. Bugün Hollanda 2.Liginde yer alan Erol Erdal Türkiye liglerinde Elazığ forması ile 6 maçta sadece 19 dakika forma giydi. 

Oğlunu Milli takıma aldıranlarda vardı…

Türkiye Liglerinde şampiyon olmuş büyük kulüplerin dahi borç batağında yüzdüğü bugünlerde Menajerlerin neredeyse tüm kulüp yönetimleri, Teknik adamlar ve basın mensuplarıyla birlikte TFF ve Milli Takım seçicileri görevlileri ile yakın temasta olduğu ortaya çıkmaya başladı.

Her yıl her transfer ve ara dönemlerde sayısız oyuncuları bünyesine katan kulüplerin başında Sakaryaspor’da yer alıyor ve dünyanın parası yok yere uçup gidiyor. Menajerlerin gizli gücünü bilenler geçmiş yıllarda bu ülkede oğlunu Genç Milli Takımlarına aldıranları da hatırlatıyorlar.00 milyon euro'ya satarak para kazanacaklar. Şu anda bir iki menajerin komisyoncusu olmuş Milli Takım. Siz neden bahsediyorsunuz? "diye konuştu.

Editör: TE Bilişim