ZAFER İNANANLARINDIR

Osman Özdemir komutasındaki Yeşil-Siyahlıların ilk hedefi Diyarbekirspor’u yenerek şampiyon olmak ve Atatürk Olimpiyat Stadında tarih yazmak. Sakarya da hayat bugün durdu ve sadece Yeşil-Siyahlı renkler için atıyor. Sakaryaspor ordusunun muhtaç olduğun taraftarı her zaman olduğu gibi yine arkasında, tribünde olacak. Özdemir oyuncularına emri verdi ve “Sırf bu yüzden kazanmaktan başka bir çıkış yolu da yok. Bunun için yeterli kadron ve imkanlar mevcut. Yeter ki inan ve savaş kazanan sen olacaksın” dedi. Nefeslerin tutulduğu Play-Off’un son randevusu yani final saati saat 15.00. Hakem ise İzmir’den Halil Umut Meler.

KAZANAN ŞAMPİYON

Tek maç eleme usulü oynanacak olan bugünkü karşılaşmada Teknik Direktör Osman Özdemir sahaya yine kalede Hüseyin Bilge’ye görev verecek ve hemen onun önlerinde Fikret, Canberk, Burak ve Zafer’le defans bloğu oluşturacak. Orta sahayı Serdar Ümit, Talha ve Hüseyin Altuğ’la kontrol edecek olan tecrübeli hoca Diyarbekirspor’u kanatlardan Fatih ve Erçağ’ın taşıyacağı toplarla Coşkun Yılmaz’ı buluşturarak vurmanın hesaplarında. Bu hesap tutmaz 90 dakika berabere biterse maç uzatmalara gidecek ve 15’er dakikadan 30 dakika uzayacak yine eşitlik bozulmazsa bu kez sonuçları penaltı atışları belirleyecek. Yani en fazla isteyen kazanacak.

SAAT:15.00

STAT: Atatürk Olimpiyat

HAKEMLER: Halil Umut Meler, Ekrem Kan, Yusuf Bodoğan

SAKARYASPOR

Hüseyin Bilge

(Bora Sevim)

Fikret Topaloğlu

Canberk Özdemir

Burak Bekaroğlu

Zafer Aydoğdu

Serdar Ümit

Hüseyin Altuğ

Talha Mayhoş

Coşkun Yılmaz

Erçağ Evirgen

Fatih Özçelik

TEKNİK SORUMLU: Osman Özdemir

DİYARBEKİRSPOR

Onur Bilgin

Serdar Cansu

Eşref Korkmazoğlu

Fahrettin Bıyıklı

Sefacan Taşkolu

Abdurrahman Emir

Hüseyin Bak

Adem Aydın

Mehmet Özdıraz

Serhat Baştan

Tunç Murat Behram

TEKNİK SORUMLU: Ahmet Duman

1 Milyon prim var

Bugünkü maçı kazanması halinde Sakaryasporlu oyuncuların cebine yüksek rakamlı paralar girecek. Başkan İsmail Gürses ve yönetimi Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu ile görüşerek şampiyonluk primini 1 Milyon TL olarak açıkladı.

Editör: TE Bilişim