Transfer sezonunda dünyanın parasını harcayan ve gözünü TFF 1.Ligine diken Yeşil-Siyahlılar küme düşme hattına yakın duran, 8 haftadır 3 puanı bir arada görmeyen Konya Selçukspor’a tek golle yenildi.Maç sonunda şampiyon olmuş gibi sevinen ev sahibi takım sadece koştu daha çok istedi ve ilk yarıda İbrahim Ak’tan gelen golle sevinirken kale- cisi Mücahit yaptığı kurtarışlarla günün kahramanı olmayı bildi.

KALECİ MÜCAHİT KURTARDI

Flaş transferler yapan ve şampiyonluk iddiası ile yola çıkan Yeşil-Siyahlılar ligde 8 haftadır kazanamayan Konya Anadolu Selçukspor’a tek golle teslim olurken futbolseverler bu sonuca inanamadı, hayret etti. Başta kalecisi Mücahit Atalay olmak üzere maçı kazanma adına varını yoğunu ortaya koyan ev sahibi takım 3 puana ilk yarıda İbrahim Ak’la uzanırken Osman Özdemir’in defans hattı tel tel döküldü inanılmaz hatalar yaptı. Orta sahası dün yoktu ve forveti ise beceriksizdi.

İLK YARIDA FUTBOL YOKTU

TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden Sakaryaspor deplasmanda Konya Anadolu Selçukspor’a bir haftalık aradan sonra yine Altay maçında olduğu gibi 1-0 yenildi. Dün çok kötü oynayan sahada varlığı yokluğu belli olmayan Sakaryaspor bu sezon ki ikinci mağlubiyetini de deplasmanda aldı. Geçmiş maçların tersine bu kez ev sahibi ilk yarıda gol buldu ve küme hattına yakın olan ev sahibi takım 8 maç aradan sonra 41. dakikada İbrahim Ak’ın ayağından gelen gol ile 3 puan almayı başardı.

İKİNCİ YARI HAREKET GELDİ

Sakaryaspor’da Teknik Direktör Osman Özdemir İkinci yarıya sürpriz bir hamle ile Fatih ve Mahir’i oyuna alınca YeşilSiyahlılar ikinci yarıda etkisini arttırdı. ikinci yarıda ilk yarıdan daha fazla gol pozisyonu bulan Sakaryaspor bulduğu pozisyonları gole çeviremeyince kaleci Mücahit Atalay günün kahramanı oldu ve Yeşil-Siyahlılar sahadan boynu bükük ayrıldı. Bir haftalık aradan sonra yine yenilen Sakaryaspor bu mağlubiyet ile 20 puanda kaldı ve 12.haftayı yine 6. Sırada tamamladı. SEZGİN ERGİN

MAÇTAN DAKİKALAR

1' Hakemin düdüğüyle maç başlıyor.

6' Sakaryaspor takımında Ramazan Çevik hakem Burak Taşkınsoy tarafından sarı kart ile cezalandırılıyor.

41' İbrahim Ak Konya Anadolu Selçukspor takımını öne geçiren golü atıyor.

45' Sakaryaspor takımında Ramazan Sal hakem Burak Taşkınsoy tarafından sarı kart ile cezalandırılıyor.

45' Maçın ilk yarısı 1-0 sonuçlanıyor

46' Hakem ikinci yarıyı başlatıyor.

46' Sakaryaspor takımının teknik direktörü, oyuncu değişikliği ile maça müdahale ediyor. Serdar Ümit Deniz çıkıyor ve yerine Fatih Özçelik oyuna giriyor.

46' Sakaryaspor takımının teknik direktörü, oyuncu değişikliği ile maça müdahale ediyor. Ramazan Çevik çıkıyor ve yerine Mahir Sağlık oyuna giriyor.

52' Konya Anadolu Selçukspor takımında oyuncu değişikliği; İbrahim Ak oyundan çıkarken Ayberk Altan oyuna giren isim.

69' Konya Anadolu Selçukspor takımının teknik direktörü, oyuncu değişikliği ile maça müdahale ediyor. İbrahim Serdar Aydın çıkıyor ve yerine Alpay Cin oyuna giriyor.

72' Konya Anadolu Selçukspor takımında Ayberk Altan, sarı kart görüyor.

72' Sakaryaspor takımında Burak Bekaroğlu, sarı kart görüyor.

72' Konya Anadolu Selçukspor takımında Alpay Koldaş, sarı kart görüyor.

77' Sakaryaspor takımında oyuncu değişikliği; Coşkun Yılmaz oyundan çıkarken Murat Akın oyuna giren isim.

77' Sakaryaspor takımında Coşkun Yılmaz, sarı kart görüyor.

84' Konya Anadolu Selçukspor takımında oyuncu değişikliği; Onurcan Güler oyundan çıkarken Hasan Kuruçay oyuna giren isim.

90' Sakaryaspor takımında Mahir Sağlık hakem Burak Taşkınsoy tarafından sarı kart ile cezalandırılıyor.

MS Karşılaşma sona eriyor. Maçın sonucu: Konya Anadolu Selçukspor: 1 - Sakaryaspor: 0

Editör: TE Bilişim