Sakaryaspor’un geçen sezon A takım teknik kadrosunda bulunan İsmail Öz ise yeniden üst tarafa dönmenin niyetinde. Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu’ndan üste tekrar dönüş sözü alan Öz şimdi Teknik Direktör Osman Özdemir’in gitmesini bekliyor. Hiçbiri gerçekleşmeşse Öz son dönemde olduğu gibi yine izleme ekibine getirilecek diyenler fazla.

İLLE DE ÜST TARAF
Bir ara takımın başına 2 haftalık geçen ve daha sonra maç izleme ekibinde yer alan ancak Osman Özdemir tarafından A takımda yardımcı hocalığa getirilmeyen İsmail Öz’ün tekrar A takıma dönmek için uygun bir zaman beklendiği dile getirildi. Öz’ün Büyükşehir Başkanı Zeki Toçoğlu’ndan bu konuda gerekli sözü aldığı da bildirildi.

SOĞUK SAVAŞ VAR!
Gençlik Gelişim Sorumlusu Tamer İlaçan’ın yeni dönemde Antrenör kadrosundan Murat Balaban’ı göndermek istediği onun yerine de Öz’ü getireceği ısrarla söyleniyor. Ancak ne Balaban’ı gönderebildiği ne de Öz’ün altyapıya dönmek istediği yüksek sesle dillendirilirken altyapıda görünmeyen bir kavganın yaşandığı belirtiliyor.

ONUR MESELESİ YAPTI: Kendisine yapılan Futbol Okulu sorumluluğunu kabul etmeyen İsmail Öz Büyükşehir Belediye kadrosundan hala maaşını düzenli olarak aldığı da konuşuluyor. 
BALABAN’A GÖREV YOK: Gençlik Gelişim Sorumlusu İlaçan yeni sezonda hocaların görevlerini belirlerken hala görevde gözüken Balaban’a görev tebliğini yapmadığı söyleniyor.

Editör: TE Bilişim