Teknik Direktör Engin Korukır’a takviye yapma konusunda söz veren Başkan İsmail Gürses takıma scout ekibinin listesinden oyuncu almak isteyince tecrübeli hoca bozuldu ve görevi bırakmayı düşündü. Fakat devreye giren Başkan vekili Halit Evin Korukır’ın sıcak baktığı oyunculara imza attırınca sular şimdilik duruldu gibi görünse de hala kulüpte konuşmayanlar olduğu iddia ediliyor.

KASAP ET, KOYUN CAN DERDİNDE

Sezon başında yapılan plansız programsız transferlerden sonra ara transferde gönderilen oyuncularla huzur bulacağını düşünen Sakaryaspor’da bu kez alınacak oyuncuların isimlerinde sorun yaşadığı öğrenildi. Taraftarlar şampiyonluk hesapları yaparken Yeşil-Siyahlı kulüpte ara transfer döneminde herkesin nedendir bilinmez farklı düşündüğü liste krizi yaşandığı belirtildi. Hatta bu yüzden Engin hocanın bazı isimlerle ters düştüğü ve hala konuşmadığı bile söyleniyor.

SON ANDA İSTİFADAN DÖNDÜLER

Scout ekibiyle arasında transferlerde alınması düşünülen isimler konusunda fikir ayrılığına düşen Teknik Direktör Engin Korukır’ın da ısrarcı olduğu oyuncuların dikkate alınmaması yüzünden istifa etmeye kadar geldiği özellikle ifade edildi. Daha sonra yaşanan bu gerginliği düşüren ise araya girerek Engin hocanın istediği oyuncularla görüşerek imza attıdan Halit Evin oldu. Batuhan’ın geri dönüşünde de öne çıkan isim Evin’e rağmen suların şimdilik durulduğu da konuşuluyor.

Editör: TE Bilişim