Türkiye Basketbol Federasyonu resmi sitesine konuşan Gönlüm taraftarlardan oyuncu arkadaşlarına kadar her konuda görüşlerini net olarak ortaya koyarken “ Takım olarak ortak hedefe hep birlikte ulaştık” derken salondaki ortaya çıkan şiddet olaylarına da dikkat çekti.

SORUMLULUK ÜSTLENDİ

Türkiye Basketbol Ligi şampiyonu, Spor Toto Basketbol Süper Ligi yeni ekibi Astra Group Sakarya Büyükşehir Belediyespor’un tecrübeli kaptanı Kerem Gönlüm, başarıyı Basketbol Federasyonun resmi sitesi için değerlendirdi. Tüm takım, tek hedefe odaklandıklarını dile getiren Gönlüm, kendisi üzerinde de büyük sorumluluk olduğunu ve ona güvenenleri mahcup etmemenin mutluluğunu yaşadığını söyledi.  Gönlüm "Geniş ve iyi bir kadro olmamızın avantajlarını kullanmamız gerekiyordu ve bunu harika bir şekilde kullandık ve başardık" diye konuştu.

ŞİMDİ KEYFİNİ ÇIKARIYOR

Kerem Gönlüm “Kerem Gönlüm değil, Sakarya BŞB çok istedi ve oldu. Takım olarak çok istedik.Neticede tek bir amaca odaklandık. Bir sürü sakatlık yaşadık. Play off çeyrek finallerinde, Türk Telekom serisinde Tufan Önen ve Yiğitcan Turna'nın, onlardan sonra da Lazeric Jones'un bir sakatlığı oldu. Benim parmağım kırıldı. Bütün sezon sakatlıklardan çektik ama bunlar bahane değil. Geniş ve iyi bir kadro olmamızın avantajlarını kullanmamız gerekiyordu. Çok şükür Allah utandırmadı. Hedefimize ulaştık. Şimdi keyfini çıkarıyoruz” dedi.

TARAFTARSIZ TADI YOK

Kaptan taraftarları işaret ederek “Onlara öncelikle teşekkür ediyorum. Bütün sene bizi çok güzel desteklediler ve burada müthiş bir atmosfer yarattılar. Ancak Eskişehir Basket maçında çıkan olaylarla saha kapanması sonucunda Acıbadem maçını onlarsız oynadık ve hiç de zevkli olmadı. Salonda istenmeyen olayların yaşanması hepimize zarar veriyor. Spor, seyirciyle güzel. Bunlardan ders çıkarmak gerekiyor. Herkesin biraz daha sağduyulu, sinirlerine hâkim olmasını diliyorum. Boş tribünlere oynamak gerçekten çok keyifsiz” ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilişim