Sakarya'nın yetiştirdiği futbol dünyası en başarılı ve karizmatik teknik adamlarından Yılmaz Vural, spor müdürümüz Mustafa Özbey'e özel olarak imzaladığı kitabını gönderdi. Tecrübeli hoca ayrıca Sakarya’yı özlediğini belirtirken tüm dostlarına da selam göndermeyi ihmal etmedi. Ne de olsa o da bir Sakaryalı.

YILMAZ ADAM VURAL

Göztepe başarısı için ekibiyle birlikte özveriyle çalıştıklarını ifade eden Vural 'yaşamım çocukluğumdan itibaren büyük bir mücadele içinde seyretti ve asla yılmadım "inadım inat" dedim ve tüm şartları zorladım, hamdolsun başardım. Aynı tempoyu Göztepe ve camia için de gösteriyorum. Başkanımız sayın Mehmet Sepil'in tüm maddi manevi fedakarlık ve emeklerini doğru hedeflere taşımak zorundayız. İnşallah hep beraber başaracağız inadım inat' diyerek sözlerini bitirdi.

 İnkilap kitap yayın evi tarafından hazırlanan ve okurların beğenisine sunulan 'İnadım inat' da, Yılmaz Vural'ın Adapazarı anıları ve eşsiz mücadelesinin harikulade anlatımına tanık olacaksınız.

SAKARYALILAR İZMİR DE: Türkiye’nin en sivri ve renkli kalemlerinden Oğuz Dizer Göztepespor’u PTT 1.Liginden Süper Toto Süper Ligine çıkartmak için kollarını sıvayan tecrübeli hocanın Sakarya’dan özel misafiri oldu. 

Editör: TE Bilişim