Sakaryaspor Spor Toto 3.Lig'in 33. haftasında deplasmanda Muğlaspor'a konuk olacak. Sakaryaspor'da şampiyonluğun kaçmasının ardından gözler play-off'a çevrildi. Ligde oynadığı son 2 maçtan da son dakikada yediği gollerle beraberlikle ayrılan yeşil siyahlılar kalan 2 maçı da kazanarak  ligi 2. sırada tamamlamayı hedefliyor.

BEŞİNCİLİK MÜCADELESİ

Ligde son iki maçını da kazanarak 2. sırayı garanti altına almak isteyen Sakaryaspor'un gözü beşincilik yarışına dikildi. Son iki haftaya girilirken Bayrampaşa, Elazığ Belediye, Tarsus İdmanyurdu ve Düzyurtspor arasındaki beşincilik yarışı devam ediyor. İkinci olan takım avantajlı ve rakibi diğerlerine göre daha kolay olacak.

Moraller bozuldu
Sakaryaspor 9 Hafta süren galibiyet serisini önceki hafta Bayrampaşa Çetin Emeç Stadında 90+6.Dakikada kalesinde gördüğü golle bozdu. Bu maçta da Sakaryaspor 1-0 Öne geçti. Maçın böyle biteceği sanılırken 12 Bingölspor 90+1. Dakikada bir frikik atışı kullandı. Havada süzülerek gelen topa kafası ile dokunan Bingölspor oyuncusu Bingölspor’un beraberlik sayısını kaydetti. Sakaryaspor bu karşılaşmada da bir kez daha 90+’lı dakikalarda üç puandan olunca futbolcularda moraller bozuldu. Maçın bitişi ile birlikte soyunma odasına giderlerken yaşadıkları üzüntü yüzlerinden okunuyordu.

Editör: TE Bilişim