İç transferde Coşkun Yılmaz, Fikret Topaloğlu ve son olarakda Zafer Aydoğdu ile sözleşme yenileyen yeşil siyahlılar Ahmet Aktaş ve Murat Hacıoğlu ile yollarını ayırma kararı almıştı. Dış transferde sessizlik hakim.

KİRALIKLAR NET DEĞİL

İç transferde kiralık oyuncular Enes Ata, Altuğ Taş ve Cihan Yıldız'ın durumu belirsizliğini korurken dış transferde önümüzdeki haftadan itibaren hareketli günlerin yaşanması bekleniyor. 17 Haziran da olağanüstü Genel Kurul yapmayı programına alan Başkan İsmail Gürses ve yönetimi resmi transfer tarihine kadar tüm iç transferleri bitirecek ve dış transferde de yeni sezon açılış tarihi 12 Temmuza kadar son noktayı koyacak. 

ÇİÇEK KARDEŞLER GÖZDE

Nokta transferler ile eksik bölgeleri doldurmayı planlayan yönetim geçen sezon 1.Lig'de Bandırmaspor forması giyen Atabey Çiçek ile Gümüşhanespor'un stoperi Mehmet Cansın Çiçek için görüşmeler devam ediyor. Teknik Direktör Osman Özdemir'in bu iki oyuncuyu çok istediği gelen haberler arasında yer aldı. Bu arada Tolgahan Acar’dan ümidi kesen Yeşil-Siyahlıların öncelik verdiği kaleci arayışları da hala devam ediyor.

TUGAY 1 MAÇ OYNADI

Orta sahası için takviye yolları araştıran Sakaryaspor'da bu mevki için Osmanlıspor'un genç oyuncusu Tugay Kaçar ile temasta olduğu gelen haberler arasında. Kulübüyle sözleşmesi devam eden Tugay'ın 2016-2017 sezonunda sadece 1 maçta oynamış olması dikkat çekti. Özdemir ve Gürses bu isimlerin dışında scoout ekibinden gelen oyuncu listesini de incelediği konuşuluyor. Bu arada Altyapıdan kimlerin A takıma alınacağı da merak ediliyor.

Editör: TE Bilişim