Ligde iki deplasmana çıkan İstanbul ekibi Afjet Afyonspor’a da El Aziz Belediyespor’a da aynı skorla 2-0 yenilirken bugüne kadar aldığı 2 puanı kendi evindeki maçlardan kazandı.

Dış sahada golü bile yok

İlk 3 haftadan 9 puan çıkaran ancak son deplasman maçında Afjet Afyonspor’a takılan Sakaryaspor’un yarınki rakibi Sultanbeyli Belediyespor. İstanbul temsilcisinin ligde dört haftadan aldığı 2 puan dikkat çekerken Teknik Sorumlu Dağut Şahin’in son haftada kadroda revizyona gittiği ancak takımın bugüne kadar deplasmanlarda bir gol bile atamadığı görülüyor. Ligde 3 gol atan Sultanbeyli takımının golleri genelde ikinci yarıda yemesi de ilginç gözüküyor.

Sakaryaspor kampa girdi

Geçen hafta içinde kupada Kocaeli Birlikspor’a elenen ve hafta sonunda Afyonda ilk puan kaybını yaşayan Sakaryaspor da buna rağmen moraller yerinde ve yarın oynanacak karşılaşmada Sultanbeyli Belediyespor’u Atatürk Stadından eli boş göndermek için dün akşam Rüstemler Tesislerinde kampa girdi yarını bekliyor. Yeşil-Siyahlılarda Hacı Ömer dışında sakat oyuncu bulunmuyor ve tek amacı geçen hafta Orhangazispor’a kaptırdığı liderlik koltuğunu geri almak. 

DIŞ SAHADA PUANI İÇERDE YENİLGİSİ YOK AMA: Kendi sahasında henüz mağlubiyeti tatmayan ancak dış sahalarda puanla tanışmayan rakibi karşısında Sakaryaspor yarın yine taraftarlarının desteği ile farklı bir skorla 3 puan istiyor.)

Editör: TE Bilişim