Engin Korukır’dan umudunu kesen ve arası açılan mevcut Başkan İsmail Gürses’in tercihi Hikmet Sevim ve Coşkun Demirbakan’dan yana. Adaylığını açıklayan Cevat Ekşi ise Serdar Bozkurt’la flörtte. Diğe aday İbrahim Şahin’in ve ekibinin isteği tanınmış ve Süper Lig ayarında bir Teknik adamla çalışmak. Yeşil-Siyahlı takıma gelmek isteyen hoca sayısı da bir hayli fazla. Çalışmalar sürüyor.

SICAK TEMASLAR BAŞLADI

Geçen sezon 3.Ligden gelen ve 2.Ligde Play-Off grubunda finalde Afjet Afyonspor’a yenilerek TFF 1.Ligin kapısından dönen Sakaryaspor’da hoca arayışlar tam gaz devam ediyor. 30 Haziran’a ertelenen kongrede aday olmaya hazırlanan başkan adayları daha şimdiden bazı hocalarla temasa geçti ve görüşmeler yapıyor. İddialara göre Başkan İsmail Gürses’in gönlünde yatan isimlerin başında geçen sezon Sancaktepe’de görev yapan Hikmet Sevim ile her dönem adı gündeme gelen Coşkun Demirbakan geliyor.

EKŞİ VE EKİBİ BOZKURT DİYOR

Bu arada başkanlığını ilk açıklayan olarak dikkat çeken Cevat Ekşi ve ekibinin ise geçen sezon Sivas Belediyespor’u 2.Lig Kırmızı grupta Play-Off grubuna taşıyan Serdar Bozkurt’la ilişki kurduğu ve görüşmeler yaptığı ısrarla belirtiliyor. Önceki gün adaylığını kamuoyu ile paylaşan İbrahim Şahin ve grubunun ise Ahmet Yıldırım, Ali Asım Balkaya gibi isimlerin yanında tanınan bir teknik adamla da temasa geçtiği söyleniyor. Hatta bu konuda Bülent Uygun’dan yardım istendiği de özellikle konuşuluyor. NAZIM AKTÜRK

Editör: TE Bilişim