Türkiye Bedensel Engelliler Federasyonu (TBESF) Başkanı Arif Ümit Uztürk, Sakarya ASKF’yi ziyaret etti. İlimize ve ülkemize yaptığı hizmetler ile en son Ampute Futbol milli takımının aldığı Avrupa şampiyonluğu sonrası Altın Yıllar Hizmet Ödülüne layık görülen Başkan Uztürk, ziyarette teşekkür şiltini ve çiçeğini ASKF başkanı Yaşar Zımba’dan aldı.

ZIMBA ÖDÜL VERDİ

Sakarya ASKF Başkanı Yaşar Zımba, “Başkanımıza hizmet ödülünü Amatör Spor Haftası’nda yaptığımız yılın enleri töreninde verecektik, ancak başkanımızın programı çok yoğun olduğu için bugüne kaldı. Yoğun programına rağmen bizleri kırmayan Türkiye Bedensel Engelliler Federasyonu Başkanı Arif Ümit Uztürk’e teşekkür ederim. En son alınan Avrupa şampiyonluğu sonrası ülke olarak büyük mutluluk duyduk. Hemşerimiz olmasından dolayı ayrıca gururlandık. Kendisiyle ne kadar övünsek azdır. Federasyon çatısı altında başta olmak üzere hayatı boyunca başarılarının devamını dilerim “ dedi.

18 BRANŞIMIZ VAR

Başkan Uztürk “Federasyonumuza bağlı 18 spor branşımız var. Federasyonların çoğu tek branş ile faaliyet yaparken biz 18 branşın başarısı için ter döküyoruz. Ampute Futbol milli takımının en son aldığı başarı ile birlikte biç çok branşta Avrupa ve Dünya şampiyonlarında derece almış sporcu ve başarılı olmuş branşa sahip olduğumuzu da anlatma fırsatı buluyoruz derken tören için herkese teşekkür etti. Ziyarette Türkiye Karate Federasyonu Başkan Vekili Meydan Kobaş, Futbol İl Temsilcisi Tezcan Demir, ASKF başkan yardımcısı Recep Odabaş, yönetici Mustafa Yavuz, Uğur Kobaş, Necmettin Koçak, İsmail Ergül, Ahmet Silahçı, İlçe Müdürü Yavuz Cangır, Tesisler Amiri Özcan Çelikten, Saha Komiserleri Dernek Başkanı Mahmut Güzel ve spor kulüpleri temsilcileri hazır bulundu. Sezgin ERGİN

Editör: TE Bilişim