Önümüzdeki sezon Süper Lig'de mücadele edecek olan Sakarya Büyükşehir Basket'te Yiğitcan Turna ve Kerem Özkan takımdan ayrıldı ve soluğu Bahçeşehir Kolejinde aldı.

BÜYÜK PARALAR

Büyükşehir Belediyespor’u TBL’den Süper Ligine çıkartanların başında gelen Yiğitcan Turna ve Kerem Özkan da Bahçeşehir Kolejli oldu. Daha önce Hakan Yapar da bu takımla anlaşmıştı. Türkiye Basketbol Ligi'ni şampiyon olarak tamamlayarak Süper Lig'de mücadele etme hakkı kazanan Sakarya Büyükşehir Basketbol'un önemli oyuncularından Yiğitcan Turna ve Kerem Özkan’a İstanbul ekibinin hatırı sayılır paralar verdiği de söyleniyor.

ACIBADEMİ SATIN ALDI

Geçen sezon TBL'de mücadele eden Acıbadem Üniversitesi'nin haklarını satın alarak basketbola giren Bahçeşehir Koleji transfere şampiyon Sakarya Büyükşehir'den başladı. Takımın başına koç Yağızer Uluğ'yu getiren Bahçeşehir koleji yeşil siyahlı ekibin şampiyon kadrosunda yer alan Yiğitcan Turna ve Kerem Özkan ile anlaşma sağladı. Bahçehir’in bu oyunculara 400 bin TL transfer ücreti ödedikleri de kamuoyunda konuşuluyor.

Editör: TE Bilişim