Birgünlük izin sonrası bugün Karagümrük maçının mesaisine start verecek olan Sakaryaspor’da Teknik Direktörü Engin Korukır yeşil siyahlıların 1-0 kazandığı Altay karşılaşması sonrasında ise moral buldu.

İKİLİ AVERAJI BİLE DÜŞÜNDÜ

Teknik Sorumlu Korukır karşılaşmanın ilk yarısının daha kontrollü geçtiğini belirterek;" Maçın önemi nedeni ile ilk yarı takım daha temkinli oynadı ama ikinci yarıda oyunu forse edince çok fazla pozisyon bulduk.Nazilli gibi travma yaşadığımız bir maçtan sonra camiada bazı tereddütler vardı ama bizim hedefimiz maçı kazanmayı bırakın ikili averajı bile düzeltme hedefindeydik. Cami adına çok da büyük önemi olan bir maçtı alınımız akı ile çıktığımız için mutlu oldu. Ligin sonuna kadar biz bu yarışı kovalayacağız." dedi.

FOBİYE SON VERMEK NİYETİNDE

Sakaryaspor Teknik Patronu Engin Korukır ayrıca önümüzdeki hafta sonu deplasmanda oynayacakları Karagümrük maçında galibiyet ile ayrılacaklarının altını çizerek; " Karagümrük maçı ile de deplasman rahatsızlığımızdan kurtulacağız biz tesadüfen maç kazanan bir takım değiliz. Bu maçtan da alnımızın akı ile çıktığımızda hedefe çok büyük bir adım atmış olacağız artık" ifadelerini kullandı. Yeşil-Siyahlılar dünü istirahat ederek geçirde ve bugün hafta sonu oynayacağı Karagümrük maçının ilk çalışması için Rüstemlerde olacak.

Editör: TE Bilişim