Ünyespor maçından elde edilecek olan hasılatı futbolculara ödemeyi planlayan kayyum heyetinin hesaplarını eski Stat Müdürü Kadir Çiçek bozdu. Çiçek, kulüpten alacağına istinaden dün toplanan 18 bin liralık hasılatın 9 bin lirasını tahsil etti.

İCRA YOLUYLA

SAKARYASPOR'a destek olmak amacıyla dün stada koşanlardan elde edilecek geliri, sezon başından buyana maç başlarını alamayan futbolculara ödemeyi hedefleyen kayyum heyetinin tüm planlarını Kadir Çiçek alt üst etti. Sakaryaspor eski Stat Müdürü Çiçek, kulüpten alacaklarına istinaden bir süredir maç hasılatının bir bölümünü icra yoluyla tahsil ediyordu.

SÖZ VERMİŞTİ

ÜNYESPOR maçı öncesi kendisiyle görüşen Sakaryaspor kayyumunun ricası üzerine hasılattan 2 bin lira alması yönünde ikna edilen Kadir Çiçek, Pazar günü sözünde durmayarak karşılaşmada toplanan 18 bin liralık hasılatın 9 bin lirasını tahsil etti. Çiçek'in parasını almasının ardından kalan para da stat giderleri için kullanılınca oyunculara para ödenemedi. 

TEPKİ GÖRDÜ

YILLARCA Sakaryaspor'da görev yaparak ekmek yiyen Kadir Çiçek'in kulüpte yaşanan ekonomik sıkıntıları bilmesine karşın Ünyespor maçından sonra 2 bin yerine 9 bin lira almasında ortaya koyduğu bu davranış tepkilere neden oldu. Çiçek'in bu tavrı, "Düşenin dostu olmaz" Atasözü'nün de günümüzde ne kadar geçerli olduğunun bir kanıtı oldu. 

Editör: TE Bilişim