Defans sorununu eski öğrencisi stoper Cenk Güvenç ve Abdülhamit Yıldız’la çözmek isteyen Teknik Direktör Engin Korukır’ın forvet için düşündüğü ilk aday ise Rize’den Ozan Papaker. Ozan Papaker’in yarım sezonluğuna Yeşil-Siyahlı kulüpten 300 Bin TL istediği de belirtiliyor. Anlaşılırsa sözleşme obsiyonlu 1.5 yıl olacak.

ÖNCE DEFANS SONRA FORVET

Transfer tahtası kapalı olan Sakaryaspor’dan Zafer’inayrılmasından sonra Stoper mevkiine takviye yapmak için çalışmalarını sürdüren yönetim Teknik Direktör Engin Korukır’ın raporu doğrultusunda Denizlispor’dan Cenk Güvenç’i listesine aldı. Denizlispor’dan ayrılması an meselesi olan Cenk’in de Sakaryaspor’a sıcak baktığı öğrenildi. Alacakları için Karşıyaka ile yollarını ayırmaya hazırlanan Abdülhamit Yıldız’ında büyük bir aksilik olmazsa transferin açılması durumunda Yeşil-Siyahlı formaya yakın olduğu söyleniyor.

KORUKIR OZAN’LA GÖRÜŞTÜ

Geçen sezon Denizli forması giyen 26 yaşında Almanya doğumlu Cenk ve Karşıyaka da forma giyen Abdülhamit’le birlikte Çaykur Rizespor’la mukavelesi devam eden Ozan Papaker’in transferi önümüzdeki günlerde netlik kazanacak gibi gözüküyor . Bu arada yönetimden defansa ve forvet hattına acil takviye isteyen Engin Korukır’ın önceki gün Ozan Papaker’le görüşerek kendisini Sakaryaspor forması ile görmek istediğini dile getirdiği de belirtiliyor. Ayrıca listede stoper olarak Sarıyerli Kemal Tokak’ta yer alıyor

Editör: TE Bilişim