GENEL MÜDÜR ÇAKMAN

Eski hakemlerden Serdar Çakman hem yeni yönetimde yer alıyor hem de Genel Müdürlük yapıyor. Üstelik maaşını da bilen de yok. Çakman Başkan İsmail Gürses’in ilk döneminde de Fenerbahçe de kongre üyesi olan arkadaşı olay isim Recep Özcan ile birlikte Sakaryaspor yönetimine yaklaşınca tepki almış ve uzun süre ortalıklarda görünmemişlerdi. Ancak bugünlerde Çakman yine ön plana çıkmaya başladıb

BUNA PARA MI? DAYANIR

Daha önce genelde Büyükşehir Belediyesinin elemanları ile tesislerini götüren Yeşil-Siyahlılarda yeni dönem oluşumunda dikkat çeken isimler var. 14 kişilik idari kadronun maliyetini artık Sakaryaspor kulübünün üstlendiği yeni idari yapılanmada bütün tasarruf Başkan İsmail Gürses’te olduğu söylenirken kulübün çalışanları arasında oldukça renkli isimlerde var. Fakat kulübün gelirleri bu giderleri nasıl karşılar? İşte bütün sorun burada.

ŞİRKET ERGENE’YE EMANET

Eski şirketin bütün sorumluluğunu yine eskiden olduğu gibi Sakaryaspor’un eski yöneticilerinden Mali Müşavir Abdullah Şen üstlenirken Başkan İsmail Gürses’in yeni kurduğu yan şirketin Muhasebe Müdürlüğüne ise Yıldıray Ergene getirildi. Ergene kulübün içinden Şen ise dışarıdan Yeşil-Siyahlı kulübün muhasebe kayıtlarını takip etmeye devam ediyor.

REKLAM MÜDÜRÜ UZUN

İsmail Gürses’in ilk başkanlığı döneminde Huriye Bolazar ve Günay Yazıcıoğlu ile Sakaryaspor kulübünün içine giren ancak maaşlarını alamadığı için ayrılan Aysel Uzun’un tekrar reklam müdürü olması kadar İdari ve Güvenlik Müdürü Bünyamin Esen’le birlikte Gürses’in Avukatlık büro çalışanlarından Özcan Sefa’idari personelde olması ilginç görüntü veriyor.

KOORDİNATÖR HOCA EŞİ

Geçen sezon başında İsmail Cem Cambaz’ın yardımcısı olarak Sakaryaspor’a yardımcı hoca olan Ali Gürsel’in Cambaz’dan sonrada sonrada görevde kalması kadar Osman Özdemir döneminde de genç hocanın hala kulüpte çalışması dikkat çekiyor. Bununla birlikte Gürsel’in eşi Merve Gürsel ise Gürses yönetiminin isteği ile kulübün Genel Koordinatörlüğünü üstlenmiş durumda.

Editör: TE Bilişim