İsmail Gürses söylediği gibi listeye aldığı 25 isimden adam başı 250 bin TL alsa kasada tam 6 Milyon 250 bin TL olacaktı ve Sakaryaspor sezon başında yola çıkarken hiçbir sorun yaşamayacaktı. Fakat işler beklendiği gibi gitmeyince şimdi yönetim başka, Büyükşehir cephesi başka konuşunca kafalarda karışıyor.

HANİ HERKES 250 BİNTL VERECEKTİ

Başkan İsmail Gürses geçen yıl yaşadığı ekonomik sıkıntıları yaşamamak için sezon başında yeni Genel Kurul yaptı ve güya yönetimini para verecek isimlerden oluşturdu. Ancak listeye yazılanlardan isim başı 250 bin TL alınacağı belirtilen yönetimden bazı isimler nakit yerine çek, 250 yerine 100 bin TL verince işler biraz karıştı ve yüksek 0’lı rakamlarla gerçekleşen transferlerin ödemelerinde daha şimdiden istenmeyen pürüzler yaşanmaya başladı.

YİNE YETİŞ TOÇOĞLU DİYORLAR!

Yeni sezonda maddi sorun yaşamak istemeyen Gürses’in özellikle kendi seçtiği 25 kişilik yönetiminden bazıları ise hala elini cebine atmayınca son günlerde yerel basında Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu’nun ismi yine öne çıkmaya başladı. Geçen sezon Şerafettin Özgüllü ile birlikte kulübün maddi yükünü çeken Toçoğlu son olarak şampiyonluk primlerinin bir kısmını ödeyerek Gürses yönetimine destek vermişti şimdi ise ne olacağı merak ediliyor.

İŞTE GÜRSES’İN

PARALI YÖNETİMİ

Başkan Gürses geçen sezon en fazla parayı veren Özgüllü süt ürünleri ortaklarından Şerafettin Özgüllü’yü liste dışı bırakmış onun yerine Güneşoğlu süt ürünleri sahibi Muzaffer Güneş’le birlikte iş adamalrı Ali Dünya ve Cem Gün’ü ekibine katmıştı. Öte yandan Gürses’in para alacağını belirterek yönetime aldığı eski hakemlerden Serdar Çakman’ı maaşlı olarak Kulüp Müdürü yapması da dikkat çekti.

YÖNETİM KURULU: İsmail Gürses (Başkan), Ali Dünya, Alparslan Gürses, Aydın Derman, Aydın Yılmaz, Beşir Aydın, Bünyamin Müftüoğlu, Cem Gün, Cevat Ekşi, Cihan Yıldıran, Cumhur Genç, Enes Zengin, Erkan Pizrenli, Fatih Aygün, Halit Evin, Hüseyin Aydınlı, İsmail Özcan, Muzaffer Güneş, Mükerrem Koç, Orhan Öztunç, Orhan Şeşen, Rahmi Şengül, Ramazan Sezer, Selçuk Başak, Serdar Çakman, Yavuz Alemdar

Editör: TE Bilişim