Daha önce yapılan genel kurullarda İsmail Gürses ve ekibine destek veren ancak yaşananları görünce pişman olan Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu’nun artık Yeşil-Siyahlı yönetimle köprüleri attığı konuşuluyor. Hatta Gürses ve ekibine “Paranız varsa da Mayıs’a kadar size süre” dediği söyleniyor.

PARA YERİNE TAVSİYE ALDILAR

Geçen hafta futbolculara ödeme yapmak için Büyükşehir Belediyesine para istemeye gelen Sakaryasporlu yöneticilere Başkan Zeki Toçoğlu’nun hemen kongreye gidin dediği ve “ Parayı sürekli ben vereceksem bu iş olmaz. Paranız yoksa hemen olağanüstü kongre yapın. Devre arasında bu işi bitirin. Bu işler böyle gitmez ” dediği iddia ediliyor.

31 MAYIS KESİN SEÇİM OLACAK

Afyon Afjet’in 3-4 milyonluk bütçeyle şampiyon olduğu geçen sezon 10 milyonun üzerinde bir harcama yaparak ancak Play-Off’tan 2.lige gelen Sakaryaspor’un bu sezon da yanlış transferlerle inanılmaz bir borcun altına girdiğini gören Toçoğlu’nun Başkan İsmail Gürses ve yönetimine en son tarih olarak 31 Mayıs’ı gösterdiği de dillendiriliyor.

Gürses’ten ses seda yok

Tatangalar, takıma ödeme yapmayan yönetimden mali konular hakkında açıklama bekliyor. İsmail Gürses ve ekibinin maddi konularda sessizliğini ne zaman bozacağı merak ediliyor. Bilindiği gibi daha önce de eski başkanlardan Selahattin Aydın Gürses ve yönetimine şeffaflık çağrısında bulunmuş, hesap kitapların kamuoyu ile paylaşılmasını istemişti. Şimdi gözler yönetime çevrildi bekleniyor.


GÜRSES NEDEN SESSİZ?
Yeşil-Siyahlı kulüpte yaşanan maddi sıkıntılar ve günü geçmiş 4 milyonluk borçlar nedeniyle taraftarın tedirginliği devam ediyor. Niğde Belediyespor maçı öncesinde tesislere giderek oyuncular ve teknik heyetle görüşen Tatangalar, İsmail Gürses yönetiminden kulübün mali sorunlarıyla ilgili açıklama yapmasını istedi.  Bu hafta Sakarya’da oynanacak Silivrispor maçında yine konuyu gündeme taşıyacak olan Tatangalar’ın ilk çağrısına sessiz kalan yönetimin bu kez nasıl bir yol izleyeceği merak ediliyor. 

TEPKİLER BÜYÜYOR..
Borçların genelde 10 Milyonun üzerine çıkması ve oyuncuların TFF’ye gitmesi üzerine  daha önce eski başkanlardan Selahattin Aydın’da Gürses ve yönetimine “şeffaf ol” çağrısı yapmıştı. Bu kez devreye Sakaryaspor taraftarı girdi ve Niğde Belediyespor maçında yönetimi protesto ederek tepki göstermişti. Maçın sonunda “Yönetim takımın hakkını verin” tezahüratıyla stadı inleten Tatangalar, “SÖZÜNÜ YE SAKARYASPOR’U YEME!” pankartıyla da net yönetime bir mesaj verdi.

Editör: TE Bilişim