Önceki akşam Rüstemlerde toplanan Sakaryaspor yönetimi geldiği günden beri 4.mağlubiyetini alan Teknik Direktör Engin Korukır’ın geleceğini masaya yatırdı. Geç saatlere kadar süren ve gergin geçen toplantıda hocaya güven oyu çıkmadı ancak Başkan İsmail Gürses’in “Altay maçını bekleyelim ” görüşü kabul gördü.

PLAY-OFF BİLE ZOR DEDİLER

Nazilli Belediyespor’dan alınan 3-0’lık farklı mağlubiyet sonrası taraftarların tepkisini dikkate alan ve önceki akşam acil olarak toplanan Yeşil-Siyahlı yönetimden Teknik Direktör Engin Korukır’a bir maçlık vize çıktığı öğrenildi. Rüstemlerde yapılan toplantıda bazı yöneticilerin “Bu futbol ve bu hocayla işimiz zor. Bırakın şampiyonluğu Play-Off’a bile giremeyebiliriz. Bir an önce kan değişikliğine gitmek lazım”dediği ancak Başkan Gürses’in tecrübeli hocaya bir maçlık kredi daha verilmesini uygun gördüğü belirtildi.

KULÜBÜN ANAHTARINI VERMİŞTİ: Tecrübeli hocanın imza attığı gün Kulübün anahtarlarını Engin Korukır’a verip; “bundan sonra kulübün tek sorumlusu Engin Korukır’dır’ diyen Gürses ‘Hayırlı olsun’ dileklerini iletmişti ama ne gariptir ki şimdi gideceği günü bekliyor.

Editör: TE Bilişim