KRİZ BÜYÜYOR

Play-Of süresinde önce Ramazan Sezer ve Cem Gün gitti. Sular durulmadan bu sefer Yeşil-Siyahlı yönetimden 4 gün sonra gelen istifa haberleri deprem etkisi yarattı. Başkan Gürses’in yönetim tarzına karşılık yarı final maçı öncesi bu kez Cumhur Genç, Hüseyin Aydınlı ve Cevat Ekşi'de yönetimden istifa etti. Toplantıya Tribün liderleri ve Engin Korukır’da katıldı. Ancak istifaların süreceği konuşuluyor.

Geçen hafta Sakaryaspor yönetiminde Cem Gün ve Ramazan Sezer'in istifa etmesinin ardından yeni haberler gelmeye devam ediyor. Sakaryaspor yönetimi dün akşam yaptığı yönetim kurulu toplantısında bu iki ismin istifasını kabul etmemişti. Akşam saatlerinde ise Sakaryaspor'dan yeni istifa haberleri geldi. Oluşan son tabloda ise Başkan İsmail Gürses’in yönetimde etkisizleştiği ve kriz yönetemez hale geldiği iddia ediliyor.

DEVAMI GELEBİLİR DİYORLAR

Alt yapıdan sorumlu yönetim kurulu üyeleri Cumhur Genç ve Cevat Ekşi ile Genel Sekreter Hüseyin Aydınlı istifa etti. İstifa eden bu 3 isim, "Onurla ve gururla sürdüğümüz, Sakaryasporumuzun yönetim kurulu üyeliği görevinden istifa ediyoruz. Takımımızın şampiyon olacağına yürekten inanıyoruz" dedi. Ancak bu istifaların Cihan Yıldıran’ın yanı sıra, Orhan Şeşen, Halit Evin ve Rahmi Şengül’le devam edebileceğide konuşuluyor.

Editör: TE Bilişim