Pazar günü Sakaryaspor'un 0-0 berabere kaldığı Niğde Belediyespor maçı sonrasında Sakaryaspor Başkanı İsmail Gürses'ın futbolculara telefondan toplu mesaj göndermesi ortalığı karıştırsa da olayın her zaman olduğu gibi sadece oyuncuların ve taraftarların tepkisini azaltmaya, gazını almaya yönelik olduğu ortaya çıktı.Bir anda panikleyen yönetim de “yola devam” dedi.

OYUNCULAR ŞOK OLDU

Özellikle deplasmanlarda kaybedilen puanlarla direkt çıkma şansını kaybeden Sakaryaspor’da sürpriz gelişmeler yaşandı. Şampiyonluk yolunda Niğde’den alınan beraberlik sonrasında büyük bir üzüntü yaşadığı belirtilen İsmail Gürses'in maç sonrasında futbolculara mesaj attığı iddia edildi.Mesajında veda eden ve helallik isteyen Gürses'in bu hareketi futbolcular ve teknik ekibi şok etti. Yaşanan gelişmelerin ardından Sakaryaspor yönetimi acil toplantı düzenlendi. Bazı yöneticilerinde Gürses'i istifa kararından vazgeçirmek için yoğun çaba harcadığı söyleniyor.

BU İLK DEĞİL SON OLMAZ

Daha önce de birkaç kez istifanın eşiğine gelen ancak her defasında devam diyen Gürses'in moral bozukluğu nedeniyleoyunculara mesaj attığı ve sonrasında ise istifa kararından yine vazgeçtiği öğrenildi. Acil kod adıyla yapılan toplantıda Niğde deplasmanından kaybedilen 2 puan ele alınarak ligden direkt çıkma ihtimalini matematiksel olarak olmasa da büyük ölçüde kaybedildiğine vurgu yapıldı. Yönetime yakın kaynaklarda alınan bilgilere göre ise, "Asla istifa söz konusu değil. Ligin bitmesine 2 hafta var. Sadece 6 puan kazanmaya odaklandık" dedi. 

İşte iddia edilen SMS

Niğde beraberliği sonrasında Başkan İsmail Gürses'in bütün futbolculara gönderdiği sms de "Mental olarak çok yoruldum, sizlerde şampiyonluk umudu ve ışığını göremiyorum. En doğrusu bırakmak galiba. Hakkınızı helal edin " ifadelerine yer verdiği iddia edildi. 

Editör: TE Bilişim