Borçların 4 Milyonu aştığı Sakaryaspor’da yaşananan maddi krize çözüm arayan ancak yeni kaynaklar üretemeyen Başkan İsmail Gürses ve ekibi bu hafta sonu oynanacak karşılaşmadan gelecek paralarla futbolculara azda olsa ödeme yapmayı, biraz olsun nefes almayı düşünüyor. Acil ödemeler için bu maç ilaç olacak.

ELİNİ CEBİNE ATAN YOK…

Parasını almadan imza atmayanlar dışında sezon başından beri diğer oyunculara doğru dürüst ödeme yapamayan Yeşil-Siyahlı yönetim elini cebine atmayınca takıma olan borçlarda her geçen gözle görülür bir artış yaşanıyor.İsmail Gürses ve ekibinin Personel maaşları ile futbolculara prim ödemelerinin dışında herhangi bir ödeme yapamadığı görülüyor. Zamanı geçen ve ödenmesi acil olan borçların da şimdilik 4 Milyon TL’yi bulduğu da iddia ediliyor.

HERKES BU MAÇI BEKLİYOR!

Büyükşehir Belediyesinden para desteği kesilen Gürses ve yönetiminin işleri iç saha maçlarının bazılarından gelen hasılatlarla takıma kısmi ödemeler yaparak götürmeyi düşünüyor. Son gelen galibiyetle yeni stattan bu hafta sonu Niğde maçında yine yüksek bir hasılat bekleyen Sakaryaspor yönetiminin buradan gelecek paralarla takıma az da olsa bir ödeme yapacağı ve çatlak sesleri durdurmak istediği de gelen haberler arasında yer aldı.

Editör: TE Bilişim