Milli Basketbolcu Kerem Gönlüm, konferansta anlattıklarıyla verdiği mesajlar ve sıcak sohbeti ile minik yürekleri ve büyük yürekleri 12’den vurdu. Çocuklara sağlıklı beslenmenin ve sporun önemi anlatarak yaşam alanlarına dokunan Gönlüm, nazik davetlerinden dolayı okul müdürü Serkan Adıyaman’a, bu programın hazırlanmasında emeği geçen okul öğretmenlerine ve Okul Aile Birliği yönetimine teşekkür etti. Gönlüm, önümüzdeki günlerde Sinan Göksun İlkokulu’nda tekrar böyle güzel bir programa katılmak istediğini söyledi.

TEŞEKKÜR BELGESİ

Konferansın ardından Milli Basketbolcu Kerem Gönlüme Sapanca İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü adına Şube Müdürü Çiğdem Ayanoğlu, teşekkür belgesi ve çiçek takdim etti. Ardından Sapanca Belediye Meclis üyesi Mümin Kâmil Pir, Milli sporcunun okula gelmesine vesile olan hayırsever Coşkun Tıknaz’a belge ve çiçek takdim etti.

GÖNLÜNLERİ FETHETTİ

Konferans sonunda Milli Basketbolcuya hitaben konuşan Okul Müdürü Serkan Adıyaman, “Uluslararası müsabakalarda Milli duygularımıza yıllarca dokundunuz. Şanlı bayrağımızı hep dalgalandırdınız. Şimdi ise çocukların yüreklerine dokunarak güzel derin duygu dalgaları oluşturdunuz. İnşallah bizim çocuklarımız sizler gibi yüce bayrağımızı dalgalandırır… Okulumuza geldiniz şeref verdiniz” dedi.

POTADA ATIŞ YAPTI

Konferansın ardında okul bahçesinde Kerem Gönlüm, öğrenci ve öğretmenlerle potalara atış yaptı. Okul önünde çekilen hatıra fotoğrafı ve imzaların ardından Sinan Göksun İlkokulu öğretmenlerinden Hayriye Selen Nal ve Nazile İçel’in sponsorluğunda misafirlere ve 451 öğrenciye Muharrem ayı nedeniyle aşure ikram edildi. Okul Aile Birliği’nin yapmış olduğu aşure misafirlerden tam not ve dua aldı. Programa okul müdürleri, basın mensupları ve gönlüm hayranları katıldı. Okulu gezen Kerem Gönlüm, beğenilerini okul idaresine sundu. Ve güzel duygularla veda etti.

Editör: TE Bilişim