İddialara göre karar defterine 4 milyon alacaklı olduğunu yazan Gürses gitti yerine kulübe 1 Milyon verdiğini söyleyen Evin geldi. Göreve gelirken İsmail Gürses’le dönüşümlü başkanlıkta anlaşan Halit Evin geçde olsa bu isteğine kavuştu ve Sakaryaspor’da tüm yetkileri eline aldı.

BU DANIŞIKLI DÖVÜŞ MÜ?

Önümüzdeki günlerde gerçekleşecek Olağan seçime kadar Sakaryaspor'da yönetime el koyan ve Başkan İsmail Gürses’i devre dışı bırakan Başkan Vekili Halit Evin, yönetimden Orhan Şeşen ve Rahmi Şengül güya ipleri artık eline aldı. Ancak bu ikiliyi tanıyanlar bu işin taraftarların ve oyuncuların tepkisini azaltmak, Play-Off öncesi takımı hırslandırmak adına yapıldığına inanıyor ve “ 4 milyon verdiğini söyleyen bir başkan neden şehri terk eder. Bu hareket hiç ama hiç inandırıcı değil ” diyor.

EVİN DÜMENE GEÇTİ!

Sezon başından beri oyunculara verdiği sözleri bir türlü yerine getirmeyen ve sürekli vaat veren Başkan İsmail Gürses’in oyuncular ve kamuoyun önünde güvenirliliğini yitirmesi üzerine kulüpteki bütün yetkileri eline alan Başkan vekili Halit Evin’in de bugüne kadar kimseye ödeme yapmadığı konuşuluyor. Geçen hafta futbolcularla yakın temasa geçen Evin ve arkadaşları Gürses’in geçen hafta takım kaptanları ile bir araya geldi,şampiyonluğun primini belirleyerek işe koyuldular. NAZIM AKTÜRK

Editör: TE Bilişim