Hoca arayışlarını sürdüren Başkan İsmail Gürses ve ekibi aradığı ismi bulduğu an Altay galibiyetine rağmen Teknik Direktör Engin Korukır’la yollarını ayırmayı düşünüyor. Korukır’a bir maçlık şans daha veren ve Altay maçı öncesi Vural’la görüşen Sakaryaspor yönetimi şartlar oluştuğu an Korukır’ı bir dakika bile görevde tutmayacak. Korukır’dan umudunu kesen Gürses’in ise alternatif hoca arayışlarının hala devam ettiği de ifade ediliyor.

YILMAZ HOCA BU KEZ ÇOK İSTİYOR

Son haftalarda özellikle deplasmanlarda sürekli puan kaybeden Teknikr Direktör Engin Korukır’la yola devam etmeme kararı alan Sakaryaspor yönetiminden son olarak Giresunspor’da görev yapan ancak bir hafta sonra ayrılmak zorunda kalan Yılmaz Vural’a teklif gittiği ortaya çıktı. Başkan İsmail Gürses ve ekibinin birebir görüştüğü tecrübeli hoca ise bu teklife “ Daha önce Sakaryaspor’a neredeyse bedevaya çalıştım. Şimdi ise az paraya gelmem” dediği öğrenildi. Vural’la hala görüşmelerin kesilmediği de konuşuluyor.

EVİN VE ŞENGÜL İKNA OLMUYOR

Bu arada takımın başına Sakaryaspor yönetiminden Vural değil Coşkun Demirbakan gelsin diyenlerin daha fazla olduğunun altı çizilirken özellikle Halit Evin ve Rahmi Şengül’ün başını çektiği bazı yöneticilerin ise Demirbakan’a takoz koyduğu belirtiliyor. Başkan İsmail Gürses ve bazı yöneticilerin basın, taraftar ve çatlak seslerle birlikte şehrin tepkisini önleyecek tek ismin Demirbakan olduğunun altını çizdikleri vurgulandı. Altay maçından gelen galibiyete rağmen Sakaryaspor’da hoca arayışlarının sürdüğü de hatırlatıldı. 

Editör: TE Bilişim